sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Toukokuun teema: jämäkirjaimet hyötykäyttöön

Päätin haastaa itseni. Yritän tässä kuussa käyttää aakkostarrojen jämäkirjaimia erityisen paljon ja yllättävillä tavoilla. Vihdoinkin eroon xyz-kirjaintarroista, kun otsikkoa ei saa aikaiseksi edes kirjaimia leikkelemällä ja uudelleen yhdistämällä..

Tunnistaako joku näiden perhosten materiaalin? American Craftsin (erittäin putoilevista) vinyyliaakkosista leikkelin, ja kädet ovat taas kerran koholakasta tahmeat.

Olisi kiva, jos minun ei tarvitsisi leikellä jämäkirjaimia yksin. Tein sivupalkkiin bloginapin jämäkirjaimille ja sen saa poimia sieltä vapaasti. Linkitän kaikki jämäkirjainpohdintani saman napin alle, ja olisi kivaa, jos muutkin osallistuisivat. Onko sinulla erityisen hyviä vinkkejä jämäkirjaintarrojen käyttöön? Keksitkö niille jotain uutta käyttöä nyt toukokuun aikana?  

Olisi kiva lukea aiheesta myös muista blogeista. Oman tekstin voi linkittää tähän kirjoitukseen tai suoraan bloginappiin (muistathan hihkaista asiasta, että huomaan). Osallistuneiden kesken arvon kesäkuun alussa..hih..aakkostarroja, mutta lupaan, ihan kokonaisia arkkeja.

4 kommenttia:

 1. no hei heti tuli idea: käyttää niitä jämäkirjaimia vaikka lyhennelmiin korteissa kuten: SWAK (sealed with a kiss), LUFEA (love you forever and always), FYI (for your information) etc., niihin kun saa kaikenlaisia kirjanyhdistelmiä aika kivasti käytettyä ja kun vaihtaa kieltä, niin yhdistelmiä löytyy aina lisää!

  VastaaPoista
 2. Siis oikeesti, sie voisit kohta kirjottaa kierrätysniksikirjan! Melkein harmittaa, etten käytä tarrakirjaimia, raaputettavia vaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Jään innolla seuraamaan. Ensimmäinen arkki tarrakirjaimia minulla vasta korkattuna.

  VastaaPoista
 4. Loistava idea! Mulla tahtoo olla sitä vikaa että juurikin niiden jämäkirjaimien synnyn pelossa nyherrän kirjaimet itse leikellen joten seuraan sun ideoitasi innolla =D

  VastaaPoista