maanantai 3. toukokuuta 2010

Iso alkukirjain

Tämän viikon Inspiroidu-haaste sai minut kokeilemaan askartelukirppikseltä ostamiani kukan muotoisia helmiä ja ohutta rautalankaa. Seuraavalla kerralla väännän rautalankaa toivottavasti viisaammin, mutta kiva oli kokeilla. Muokkasin helmien väriä punaisella musteella ja tussilla.Sivun aihe on musta piste tuolla tarinointilapun nurkassa eli perhonen, joka tuskin erottuu kuvasta. Otsikon voi lukea joko muodossa katso tai katse, leikin sillä tarkoituksella.


Jämäkirjaimet hyötykäyttöön -projektiini tämä liittyy kahdella tavalla. Ylijäämäaakkosista tehdyt perhoset päätyivät tähän sivuun ja leikkasin ylijäämäaakkosia myös reunakoristeiksi. Tässä se on tehty tarkoituksellisen rennosti, mutta halutessaan palaset voi mitata saman kokoisiksi ja suoraan ja jälki on erilaista.

Tarvikkeet:


Taustakartonki ja tarinointilapun kartonki Bazzill, perhoskoristeet ja reunukset tehty American Craftsin ylijäämäaakkosista. Kuviopaperi Prima. Bling-kukka oman askartelukaapin uumenista.

5 kommenttia:

 1. Hih, luovaa aakkosten käyttöä ;o)
  Minusta nämä tällaiset tuokiokuvaukset ja keskustelukatkelmat, joissa aikuisen ja lapsen maailma kohtaa, on todella kiehtovia skräppäysaiheita.

  VastaaPoista
 2. ylijäämäaakkosista tehdyistä viivoista tuli kovin bambumainen fiilis, hienoa!

  VastaaPoista
 3. Tuo jämäkirjainten hyötykäyttö perhosiin ja viivoihin todisti taas, miten luova ja kekseliäs olet!

  Ihailen!

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväinen tunnelma! Jämäaakkoskoristeet ovat kyllä todella mageen näköiset, hyvä idea!

  VastaaPoista
 5. Sitä ollaan taas oltu kovin luovalla tuulella!! =) Huuskat perhoset, ihana K ja veikeät "bambut"!! Sopivat kaikki hyvin tähän tarinan tunnelmaan!

  VastaaPoista