keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Miau

PageMaps-sivut jatkuvat vielä. Tässä on käytetty samaa sivupohjaa kuin Lauran sivussa, Puuhapetenvaimon sivussa ja Baulan sivussa. Vinkatkaa, jos versioita on enemmänkin.

Aluksi kolmen kuvan ryhdikäs palkki tuntui vieraalta, mutta bongasin kolme erilaista kuvaa samasta tilanteesta ja ihan omannäköinen sivu tästä tuli. Valokuvien sensuroinnista huolimatta käynee ilmi, että aiheena on kajalkynällä piirretyt kissan viikset.
Kissaleimasimet kaiversin itse. Itse kaiverretuista leimasimilla tulee aina pehmeämpi leimausjälki kuin tehdasvalmisteisilla, mutta tykkään edelleen kaivertamisesta. En tiedä olenko kehittynyt siinä yhtään. Teen tällä hetkellä vain yksinkertaisia leimasimia, ehkä joskus myöhemmin jotain monimutkaisempaa.

Sivuun on päätynyt myös itse ommeltu tarinointilappu ja jouluaiheinen siirtokuvakehys, leimattu tarinointilappu ja vähän vaikka mitä.
Tarvikkeet:
Taustapaperi Basic Grey, muotoonleikattu paperi Making Memories. Aakkostarrat ja reunustarrat Sassafras Lass samoin kuin osa paperista leikatuista koristeista. Yksi tarinointilappu itse ommeltu, yksi Autumn Leavesin leimasimella leimattu, yksi Daisy D:n siirtokuva. Punainen tarra Basic Grey. Kissaleimasimet itse kaiverrettu.

9 kommenttia:

 1. Oooo, itse kaiverretut kissaleimasimet 8)

  Tämä on kyllä niin mauahtava leiska, voin kuvitella millainen ilme tytöllä on kasvoilla upeiden viiksien kera, meilläkin välillä aina kuuluu että: voisiko joku maalata minusta kissan/koiran/hiiren/hevosen yms.. ? ja kun tyttö on muuntautunut haluamakseen eläimeksi, naama on yhtä hymyä :)

  VastaaPoista
 2. voi kissanviikset kuinka kiva leiska! :D ja ihania ite kaiverrettuja kissaleimoja!

  VastaaPoista
 3. nuo itse kaiverretut kissaleimaimet on kyllä aivan mahtavat!!! vau! Ja tosi hieno leiskahan siitä tuli :). Kivoja kuvia!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat leimasimet! Eikä niissä minusta miinuksena voi sanoa sitä pehmeämpää jälkeä. Ihailtavaa että yhden sivun inspiraationa teet itse leimasimet.
  Hieno leiska!

  VastaaPoista
 5. Kiinnostus leimasinkaiverrukseen kasvaa :P Mistään kun ei tunnu löytyvän kunnollista Anubista!

  VastaaPoista
 6. On kyllä hienot leimasimet!! Mun mielestä sun sivuihin nimenomaan sopii tuollainen pehmeämpi look...
  Ja tuo tarinointilappu näyttää edelleen huisinkivalta!

  VastaaPoista
 7. Upeet kisuleimasimet! Oot aika ässä.

  VastaaPoista
 8. Ihana! Suloinen pari tämä ja virpomissivu viirein.

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs oletkin hienon kissan saanut kaiverrettua! Ja viiksisivu on muutenkin suloinen!

  VastaaPoista