sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Uutta kotia etsivät

Vapaana vielä yksi kirja eli Decorating Frames, muut varattu.

Uutta kotia etsivät nämä neljä kirjaa ja kaksi lehteä.  Ylimmässä kuvassa vasemmalla Decorating Frames, joka on täynnä ideoita valokuvakehysten tekemiseen ja muokkaamiseen. 4 e, kirjan paino 400 g. Vieressä Vintage Paper Crafts, joka nimensä mukaisesti on kirja vintagehenkisestä paperiaskartelusta. Kollaaseja, kortteja ym. 4 e, kirjan paino 480 g.

Tässä myös yksi aukeama kummastakin kirjasta, jotta saa paremmin mielikuvan kirjojen sisällöstä. Vintage-aukeama valokuvassa ylempänä, valokuvakehyksiin keskittynyt kirja alempana.

Sitten skräppäyskirjoihin. PageMaps on jo klassikko ja itsekin tykkään kirjasta kovasti. Tästä on ilmestymässä kakkososa syksyllä, joten teen sille tilaa. Kirja kertoo scrapbook-sivujen sivumalleista ja niiden erilaisista sovelluksista. Tämän Amazon-linkin kautta pystyy selaamaan kirjaa. Kirjan lopussa on kaikki kirjan sivumallit myös pieninä, irrotettavina kortteina, jotka voi ottaa mukaan esim. johonkon skräppäystapahtumaan. Huom. myynnissä olevassa kirjassa pieni vika: korteista kadonnut muutama, jäljellä yli 50 alkuperäisestä kuudestakymmenestä kortista. Itse kirja on täysin ehjä ja hyväkuntoinen. 8 e, todella iso ja painava kirja: 1040 g.

Toinen skräppäyskirja, viime vuonna ilmestynyt Kick It Up on kirja, jossa samasta scrapbook-sivusta on aina kaksi versiota, yksinkertaisempi ja sen jälkeen enemmän muokattu. Samalla on kuvattu sitä, mitä ja miksi on tehty. Tämän Amazon-linkin kautta pystyy selaamaan kirjaa. 8 e, kirjan paino 510 g.

Lopuksi vielä kaksi lehteä. Scrapbooks etc. Nov/Dec 2009 (2 e, lehden paino noin 230 g) ja Scrapbooks etc. Feb 2010 (2 e, lehden paino noin 230 g).

Laitoin kirjoista ja lehdistä myös painot, jotta mahdollisten postikulujen arvioiminen on helpompaa. Hinnat eivät sisällä postikuluja. Laskethan toki myös varsinaiselle kuorelle/paketille jonkin verran painoa. Pääkaupunkiseudulla onnistuu nouto. Kommentteihin saa hihkaista varauksia.

5 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaisi tuo Kick It Up. Oon tulossa Helsinkiin ens viikonlopuksi, kerkeäisköhän kirja vaihtaa omistajaa jossaki vaiheessa? Laitan sulle s-postia.

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaisi helmikuun Scrapbooks etc.

  VastaaPoista
 3. jos page maps ei vielä mennyt niin se ja scrapbooks etc kiinnostavat mua :-)
  -blogiton Anu-

  VastaaPoista
 4. Vintage paper grafts kirja voisi vaihtaa omistajaa :)

  www.millam.vuodatus.net

  VastaaPoista