maanantai 24. toukokuuta 2010

Journalingpilvet

Yksi lempi-ideoistani on journaling- eli tarinointipilvien tekeminen jämäaakkostarroista. Olen väkertänyt niitä eri aakkostarrasettien ylimääräisistä numerotarroista, q-kirjaimista ja niin edelleen.

Hopeareunaiset pilvet ovat erittäin koristeellisen aakkossetin jämistä tehtyjä. En koskaan oppinut käyttämään hopeanvärisiä aakkosia.

Muuten, jos joku miettii, että missä vaiheessa aakkostarrat muuttuvat jämäaakkosiksi.. Järjestän nykyisin melkein lopussa olevista aakkostarroista ne otsikot/sanat, jotka niistä saa (leikkelemällä toki tarpeen mukaan kirjaimia uusiksi), ja sitten vasta silppuan ihan loput. Jäljellä voi esimerkiksi olla kolme konsonanttia ja kaksi numeroa. Vähempikin riittää pilveen, mutta tuskin enää otsikkoon.

Pilvet ovat muuten selvästi suosiossa tällä hetkellä. Katsokaa vaikka näitä kivoja sivuja tältä päivältä ja viime viikolta.

9 kommenttia:

 1. Hienoja pilviä ! Muutenkin olet käyttänyt tosi hienosti jämäkirjaimia, kiva idea. Täytyykin hankkia useampi aakkostarraarkki että pääsee kokeilemaan, nyt omistan vain yhden arkin :)

  VastaaPoista
 2. Minullakin taitaa olla noita hopeanvärisiä, joita en ole ikinä käyttänyt. Täytyypä ryhtyä pilvitalkoisiin - nuo omasi näyttävät hurmaavilta! Kiitos taas ideasta.

  VastaaPoista
 3. Oi, nää on söpösiä!!! (pouta)Pilvet ON kivoja... =)

  VastaaPoista
 4. Tarkoittaako tuo Syksyllä uudestaan että laitat jämäkirjaimet silloin taas uusiokäyttöön? ;-) Tämä on kyllä ollut hauska tempaus, leppis oli söpö ja pilvet suloisia, ja aiemmin ornamentit hienoja. Itsekin olen herännyt ajattelemaan, että niitä kirjaimia voi tosiaan pitää myös raakamateriaalina, pintana, eikä vaan kirjaimina... Saapa nähdä, koska pääsen käytännön asteelle :-)

  Ja linkki mun leiskaan, voi kun kiva! :-)

  VastaaPoista
 5. Mä niin hurjasti tykkäsin noista hopeisista kiemurakirjaimista! Käytinkin niitä ahkerasti mutta täytyy sanoa, että pilvessäkin ovat tosi hienoja :) nää postaukset on ollu kyllä ihan huippuja!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa luovuutta taas, mitenkä sä keksit.
  PS Mäkin vastikään olen skräppäillyt pilviä ;o)

  VastaaPoista
 7. hopeareunaiset pilvet ovat mahtavia!!!

  VastaaPoista