sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Outoja kuoriaisia

Jämäaakkostarroista saa tehtyä myös leppäkerttuja. Tarvitaan vain yksi punainen O-kirjain, hiukan punaista paperia ja mikä tahansa muu kirjain, jonka voi silputa ja tarvittaessa värjätä mustaksi. Omaan leppäkerttuuni käytin myös kaksi kullanväristä haaraniittiä, jotka väritin tussilla mustaksi. Leppäkertun mustat osat ovat oikeasti valkoisista Thickers-aakkosista leikattuja. Päällä on useampi kerros mustaa tussia ja koholakkaa.

Yritin tehdä samalla tekniikalla leppäkertun myös kimalleaakkosten kahdesta nollasta, mutta lopputulos näyttää enemmän eksoottiselta koppakuoriaiselta. No, ehkä sellaisellekin on tarvetta!

Kuva ei ole osa valmista scrapbook-sivua tai korttia, kunhan nostin ne kuvattavaksi leikkaamani kukan päälle. Eilinen oli mukava retkipäivä ja kuten Hämeenlinnan reissulla olleet voivat todistaa, jämäaakkostarroista olen tehnyt kaikkea muutakin. Olimme Hämeenlinnassa pienellä porukalla ja Skräpteekki osoittautui erittäin hyväksi paikaksi skräpätä pienellä porukalla. Oli kiva istuskella jo sulkeutuneessa liikkeessä askartelemassa ja vaihtaa ideoita ja kuulumisia. Tein vielä illalla kotona pari itse tehtyä nappia, joiden idea taisi olla Elinarskulta. Myös "askartelulumen" kanssa on tehty ensimmäiset kokeilut. Kiitos Skräpteekille ja hyvälle seuralle.

5 kommenttia:

 1. Nuo näyttää ihan mahtavilta!! Siis tuo kimaltava on ihana <3 Pitää heti kokeilla, jos vaikka ehtisin siihen sun arvontaankin ;)
  Ja kiitos vielä eilisestä!!

  VastaaPoista
 2. ahaa, sä ostit sen lumen, en malta odottaa miten/mihin kaikkeen se taipuu sun käsissä!

  VastaaPoista
 3. Oi nämä on ihania! tällaisia tahtoo kans.. Pitäisiköhän ostaa aakkostarroja ihan vain siksi että saisi samantapaisia juttuja kuin sinulla täällä.. enhän minä niillä itse kirjaimilla mitään tekisi ;)

  VastaaPoista
 4. Sun kekseliäisyytesi ei vaan lakkaa hämmästyttämästä. Loistavia!

  VastaaPoista