sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Jämäaakkostarrat boordinauhaksi

Täältä pesee: loppukuun ajan on luvassa päivityksiä jämäaakkostarrojen käyttötavoista. Osan ylimääräisistä o-kirjaimista ja muista pyöreistä muodoista silppusin boordinauhaksi.

Jälki on taas tekijästä kiinni: en itse tavoittele pikkutarkkaa jälkeä (päinvastoin, tykkään tällaisesta rennommasta enemmän), mutta tarvittaessa viivottimen avulla näistä saisi varmasti myös suoria.

Boordinauhan piparireunuksen leikkaan kulmanpyöristäjällä, ja jämäaakkoset sitten siihen päälle. Kannattaa kokeilla myös muiden kuvioiden kanssa, kuten alemmassa valokuvassa. Alareunan pahvikuvion laitoin malliksi. Boordinauha olisi myös aika kiva erivärisistä aakkosista silputtuna. Tuo oranssikin on oikeasti silputtu valkoisista aakkosista, jotka sitten värjäsin oranssilla musteella. Nyt takaisin aurinkoon..

8 kommenttia:

 1. Hieno keksintö käyttää jämäaakkosia! Rennompi epätasainen look on plussaa, se tekee tuon juuri mielenkiintoisen näköiseksi. Jäin uteliaana kaipaamaan kuvaa koko leiskasta/kortista ;o)

  VastaaPoista
 2. Aaltosulkureuna on lempparini! Hauskoja kokeiluja sinulla taas.

  VastaaPoista
 3. Kerta kaikkiaan hieno idea! Kiitokset!

  VastaaPoista
 4. loistava idea!!!
  Sanna
  ps. kiitos lehdistä, tulivat hyvin perille :-)

  VastaaPoista
 5. :), ja nyt kaikki silppuamaan jämäaakkosia.

  Puuhis: tässä kuvassa on vain irtonaisia paperisuikaleita, joissa on boordireunus. Eli kuva ei ole lähiotos kokonaisesta leiskasta/kortista :D Osa näistä on jo päässyt käyttöön..

  VastaaPoista
 6. Hauska idea jälleen kerran! Nyt voisi laittaa käyttöön nekin kirjaimet, jotka putoilevat laatikon pohjalle!

  VastaaPoista
 7. Oi, onpa hauskan näköisiä! :)

  VastaaPoista
 8. Miten hyvä idea!! Aaltosulkureuna päätyy varmasti kokeiluun täälläkin... aaltosulkeet on parhaat!! =D

  VastaaPoista