keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Ainakin yksi muotti


Uudistuneen Inspiroidu-haasteen tämän viikon haaste oli oikein mieluinen. Siinä kehotettiin käyttämään erilaisia sabluunoita ja muotteja. Oman sivuni aloitin jo Intohimona skräppäys -tapahtumassa, mutta haaste kannusti kaivamaan sen naftaliinista ja saamaan sivun valmiiksi; toivottavasti se käy.

Tässä käytetty muotti on pikkuinen piparimuotti, jolla olen tehnyt sydänkoristeet itsekseen kuivuvasta valkoisesta askartelumassasta. Käsittelin niitä lopuksi aika paljon erilaisilla musteilla, ja olen koristeiden lopulliseen ulkoasuun tyytyväinen. Sivun valokuvaa en ole käsitellyt mitenkään, paitsi kirjoittanut tekstin käsin sen päälle. Valokuvan taustaseinä on hiekanvärinen ja siivet sattuivat olemaan valmiiksi selässä. Kannattaa istuskella lattialla kameran kanssa... Valokuvan sensurointi häiventää toki sivun lumoa.

Teksti liittyy ennen kaikkea omaan epämusikaalisuuteeni. On hämmentävää, että se ei ole siirtynyt eteenpäin. Tarvikelistaa en osaa tällä kertaa kirjoittaa, sillä paperit ovat silppua oman askartelukaapin uumenista kuten myös pitsit. Ihanaiset aakkoset taitavat olla Sassafras Lassin.

7 kommenttia:

 1. Kaunis! Ja haastetta on tulkittu upean kekseliäästi :)

  VastaaPoista
 2. Ihana!
  Nuo pikkuruiset sydämmet on niin herkät:) Ja paperinaru(onhan se sitä?)sopii niihin tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Kuva ja sydämet on aivan ihanat! Ja laulut ja laulaminen myös...

  VastaaPoista
 4. onpas taas kovin satumainen tunnelma sun sivussasi. ihana.

  VastaaPoista
 5. Tää näytti oikein kivalta jo Ikaalisissa, mutta sydämet on kyllä kiva lisä. Sä sitten osaat tän tunnelman luonnin sivuihin....

  VastaaPoista
 6. Muistan tämän hyvin Ikaalisista! Sivun tunnelma on upea ja sydänkoristeet ovat kerrassaan hienot. Pitäisiköhän itsekin kokeilla?

  VastaaPoista