perjantai 12. maaliskuuta 2010

Saatua postia


Eikö olekin aika kaunis ajatus? Sain Ciililtä tämän kortin osana Miijjaan Laitetaan hyvä kiertämään -hanketta. Tulin hyvälle mielelle, ja muistin myös, että pitää joskus kokeilla digiskräppäyksessä kuvan osittaista värittämistä kuten tässä. Se on erittäin pitkällä joskus-aion-kokeilla-tätä -listallani. Kiitos, Ciili!

2 kommenttia:

 1. Eipä mitään, sain tänään kauniin korttisi! Ja ihana idea että mä voin sen jollekulle vielä antaa, itse ei tullut mieleenkään :) Se oli tosi nätti, ja se maatuska koriste... :D
  Ja muuten, toi kuva tossa kortissa on ihan kameran säädöillä tehty, eli valittu eka väri jota korostetaan ja sitten napsaistu kuva pöydästä jossa on vain yksi keksi sitä valittua väriä :) Mä en nimittäin mitään kuvanmuokkausohjelmia osaa käyttää, hyvä kun osasin yks kerta kuvan mustavalkoseks muuttaa!
  En tiedä onko kameroissa yleensä moista toimintoa (??), mulla sen kohdalla on pipetti (?) ja A. Kovasti olen kyllä siitä tykännyt, saa välillä aika hauskoja yksityiskohtia paremmin esille.

  VastaaPoista
 2. Ciili on ihan oikeassa blogisi suhteen!
  Ja tuo kortti on myös aivan ihana. Ei olis tullu muuten mielenkään että kamerassa vois olla tommonen toiminto... missähän se manuaali on?? ;o)

  VastaaPoista