maanantai 15. maaliskuuta 2010

Paperikeijun DT: kevätmietteitä


Ilmassa tuoksuu kevät ja autot ovat roiskuttaneet jo muutaman kerran kuravettä päälleni. Päätin skräpätä kumisaappaista. Sivua oli kiva tehdä, sillä uitin leikkaamiani ympyräpapereita pikaisesti vedessä, rypistelin ja annoin kuivua. Sitten vasta käsittelin niiden reunoja musteella. Paperin rypistämiseen tuo vedellä kastelu auttaa todella paljon; jäljestä tulee paljon kivempaa. Kovin pitkään ei saa kuitenkaan uittaa, sillä muuten paperi alkaa hajota.

Huristelin myös villisti ompelukoneella sekä ilman lankaa että langan kanssa. Ilman lankaa ompelukoneella saa rei'itettyä paperia tehokkaasti. Suosikkiyksityiskohtiani tässä sivussa on kuitenkin tavallisesta paperista leikattu tipu, joka koostuu useammasta samanlaisesta kerroksesta ja niiden välissä olevista kohotarroista (=kalliin näköinen koriste kotitekoisesti paperisilpusta) ja koristeteipistä leikkaamani maatuska (=näyttävää jälkeä helposti).


Maatuskateippiä ei kuulunut DT-materiaaleihin, mutta ilokseni huomasin, että Paperikeijuun on tullut myyntiin toinen toistaan hienompia teippejä, myös maatuskateippiä (ja superihanaa punahilkkateippiä). Omani olen hankkinut aiemmin Japanista asti eli kiva, että saa lähempää.


Keväisiä DT-juttuja on luvassa myös huomenna, mutta silloin jotain ihan muuta kuin skräppäystä. Ihana muuten, että kohta täytyy jo pakata laukkuja viikonloppua varten..Tarvikkeet:

Taustapaperi Daisy D's (Morroccan Floral: Eggplant), yksityiskohdissa käytetty oranssi paperi myös Daisy D's. Sivun postikortti ja muutama yksityiskohta Cosmo Cricketin "korttipaperista" (Love Notes). Käytetty myös Cosmo Cricketin kuvio-arkkia (Love Notes) ja Shabby Cottage -kollaasiarkkia. Aakkostarrat Pink Paislee (väriä muokattu musteella). Oman askartelukaapin uumenista eri värisiä musteita ja vihreää narua sekä maatuskateippiä, samantyyppistä kuin nämä.

9 kommenttia:

 1. Ihana uskomattoman ihana leiska, nuo värit on mahtavat!! Ja niin nättiä tyyliä, niin romanttista :) Ihania kumppareita, Islannistako noita saa? Sinne siis.

  VastaaPoista
 2. Ciilin kanssa samaa mieltä, aivan ihanan värinen sivu! Tosi keväinen jo olemukseltaan =) Tuo postikortti-tarinointi alusta on aikas hauska.

  Samaa luin, että autoilija olis maksumies jos kastelee jalankulkijan. Mutta ehtiskö siinä oikeesti ottaa auton rekkarin ylös? Ja kuka todistais tilanteen? Aika haastavaa. Toivottavasti autoilijoilta löytyy huomointikykyä riittävästi lätäköihin ettei kovin moni kastuisi tänä keväänä...

  VastaaPoista
 3. olen saapasfani, jo siksikin tykkään kovasti tästä sivusta! värit ovat mieleen. rypistetyt pallot ovat tosi onnistuneet ja varsin skräpistettävä idea!

  VastaaPoista
 4. Todella herkut värit sivussa! Ja niin ihania yksityiskohtia... Tahtoo tommoisia tipusia vilistämään omaan sivuun!!! =)

  VastaaPoista
 5. tipu on tosi hauska idea ja tykkään myös väreistä ja tyylistä kovasti! Ihana yhdistelmä: romanttista paperia ja kirkuvankirjavia kumppareita!

  VastaaPoista
 6. Ihana sivu. Ympyrät ja ompeleet on ihan parhaat!

  VastaaPoista
 7. Ihanan värikäs leiska! haluaa ihania kumppareita! :)

  VastaaPoista
 8. I-ha-nat värit ja koristeet! Vaakasuora palkki toimii.

  VastaaPoista
 9. Mahtava sivu! Tykkään hirmusti väreistä ja varsinkin kumppareista! Onneksi kuva ei ole Suomesta, koska saattaisi tulla aika kalliiksi...

  VastaaPoista