perjantai 19. helmikuuta 2010

Skräppäystä ATC-koossa


Paperikeijun viikkohaasteen aiheena on tästä päivästä eteenpäin skräppäys ATC-koossa. ATC:t eivät ole minulle täysin vieras maailma, mutta eivät erityisen tuttukaan, mutta hämmentävää, miten kivaa ATC-koossa oli skräpätä! Yllytän kaikkia kokeilemaan.

Itse ajattelin tehdä 12*12 tuumakoon sivun verran ATC-, ja sitäkin pienempiä Moo- ja inchies-kokoisia "minisivuja" ja ommella niille kaikille kolot normaaliin muovitaskuun, vähän niin kuin tässä eli muokata muovitaskun ompelemalla sopivaksi.

Olen vakuuttunut, että eri kokoiset, toinen toistaan pienemmät "minisivut" näyttävät kivoilta vierekkäin, kun kaikkien aiheeksi tulee sama eli oma koti. Pieniä arkisia juttuja, tavallista pienempään kokoon skräpättynä. Mistä muista aiheista tulisi samanlainen kiva kollaasi? Mieti ja toteuta :)

9 kommenttia:

 1. Voi miten hyvältä näyttää! Uskaltautuisinkohan kokeilemaan myös :)

  VastaaPoista
 2. Voi kunpa löytyisi aikaa kokeilla tätä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ideasta! Ehkäpä minäkin...

  VastaaPoista
 4. Tein yhden ATC-kokoisen skräppäyksen ja oli hauskaa kokeilua! Onkos tässä joku haastekisa menossa ja miten osallistun?

  VastaaPoista
 5. Pikkuhelistin, Omuli ja Ommu: ehdottomasti kannattaa kokeilla.

  Sirppis: haaste on tosiaan menossa ja voit osallistua siihen Paperikeijun blogissa linkittämällä oman ATC-korttisi sinne, tässä osoite:
  paperikeiju.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Hieno pikku työ! Tykkäsin valtavasti myös tuosta edellisestä sivustasi. :)

  VastaaPoista
 7. tosi hyvätlä näyttää tässä koossa! Vau. Mäkin tahtoisin kokeilla, kunhan tässä taas pääsee elmän syrjään kiinni, niin sitten. Näitähän voisi säilyttää vaikkapa sellaisella keräilykorttimuovitaskuhärpäkässäkin.

  VastaaPoista
 8. Hienosti sait oman tyylisi mahtumaan näinkin pieneen tilaan :) Ihana sivu! Pitää vielä miettiä tuota arvontakysymystä. Lehtihaku jäi huomiseen...

  VastaaPoista
 9. Joo, kiva idea! Kiitos muistutuksesta, vielä voisin minäkin ehtiä Jaanan haasteeseen...

  VastaaPoista