torstai 18. helmikuuta 2010

Inspiroiduin


Tykkäsin kovasti tämän viikon Inspiroidu-haasteesta ja tein sen nopeasti ja ihmeemmin suunnittelematta. Lähes kaikki materiaalit ovat syvältä oman askartelukaappini uumenista, joten tämä on myös kierrätyssivu.

Tein tämän tuumakoossa 6*6 eli sivu on pieni. Tavoittelin venäläisen sadun mökkitunnelmaa, ja epäonnistuin täysin akryylimaalin töpöttelyssä. Kuvan muotoon repiminen kuitenkin mielestäni sopii tähän -- samoin valokuvakulmasta tehty katto. Nyt vasta huomasin, että tässä(kään) ei ole käytetty kuviopaperia! Hämmentävää..

Tarvikkeet:

Taustapaperi Bazzill, valkoinen aita leikattu Martha Stewartin reunaleikkurilla. Siirtokuva-aakkoset ja kukat oman askartelukaapin uumenista. Käytetty myös useamman väristä akryylimaalia sekoitettuna ja punaista kimalleliimaa.

11 kommenttia:

 1. Siis tämä on kyllä tosi hieno sivu! Oikein sellainen "nostalginen"kuva ja tunnelma. Aivan upea!!! Kiitos kaunis kommentista ja avusta--saattaapa olla että todella voisin värjäillä noita kirjaimia=)

  VastaaPoista
 2. On kyllä loistava, sopii niin hyvin tähän toi repäisty kuva ja siitä tehty mökki. Tykkään.

  VastaaPoista
 3. ihana! mökki ja kaikki! :D tosi kiva idea.
  niin ja voinko vaan tallentaa tuon Sofian kuvan tuosta postauksesta ja sitten tulostaa?

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana oivallus käyttää kuvaa näin ja kivasti olet kirjoittanut tekstin aitaan!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana satumainen sivu! Tosi kiva idea:)

  VastaaPoista
 6. Onpa revittäväksi soveltuva kuva! Hauska mökkisivu, kiva aita!

  VastaaPoista
 7. Tää on ihan mahtava! Aluks kun katoin sivusilmällä kuvaa luulin että...öö... että se oli silleen jännästi :DD En aluks yhtään älyynnyt että se onki revitty! Sopii tosi hyvin, ja ihana tuo katto! Ja kyllä tässä on ihana tunnelma! Ihana ihana ihana!!

  VastaaPoista
 8. Todella ihana sivu, hauskalla tavalla leikkii perspektiivillä (lapsi näyttää isolta leikkimökin ovella). Ja ihanan rento tunnelma, tulee mieleen mökki maalla, kesä ja perhoset - huoletonta niinkun lapsena olisi hyvä olla. :)
  En olisi kiinnittänyt huomiota maaliin, ellet olisi sitä maininnut (sillä toi kuva ja sommittelu vangitsee katseen niin täysin), mutta mä kans kerran yllätyin noilla helmiäismaaleilla, kun kuvittelin sen olevan peittävää. Hups!

  VastaaPoista
 9. Voi miten viehättävä ja kekseliäästi toteutettu sivu! Ja tunnelma siinä on ihan mainio.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana mökkinen, ja täydellinen sanavalinta tekstistä nostettavaksi tuo aika :)

  VastaaPoista
 11. Siis tämä on _aivan ihana_!! OOh! :O

  VastaaPoista