tiistai 16. helmikuuta 2010

Mentaaliskräppäystä


Normaali arjen hulina tuntuu vievän kaiken ajan, eikä moneen päivään ole löytynyt rauhallista hetkeä harrastuksille. Tällaisina päivinä voi harrastaa mentaaliskräppäystä, josta juttelin kerran Marien kanssa. Mentaaliskräppäys on skräppäyksen ajattelemista juuri ennen nukahtamista, työmatkalla tai kokouksen alkua odotellessa. Tämänkin digisivun skräppäsin mielessäni jo viikkoja ennen kuin varsinaisesti pääsin aloittamaan.

Digiskräppäyksestä puheenollen: kuvan keijun siivet ovat osa sivussa käytettyä valokuvaa ja ne ovat luonnostaan hiukan vinot kun ne laittaa selkään. Ihan tosissani kuitenkin mietin, pitäisikö siivet laittaa parempaan asentoon digiskräppäyksen keinoin. Se olisi helppoa ja nopeaa, ja sivu ehkä näyttäisi paremmalta. Päätin kuitenkin, että ripaus arkea sopii myös fantasiasivuihin, vaikka ehkä oudolta näyttääkin.


Materiaali:

Magic Friendship Party page kit / Magical Reality Designs

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihana sivu! Ihan taas digiskräppäystä parhaimmillaan - kommentoin tosin vailla kokemusta muutoin kuin katsojana. Kiva kun avasit kuvaa siipien asennon suhteen ja kerroit pohdintojasi siitä.
  Mentaaliskräppäyksestä: Oon huomannut että mulla tulee vain hyvin ylimalkaisia ideoita, vaikka useinkin esim. juuri illalla nukkumaan käydessä mietin tulevia projekteja. Mun on hirmu vaikea suunnitella mitään - varsinkaan käyttökelpoista - ilman että vähintään piirtelen luonnosvihkoon tai kirjoitan tarvikelistoja. Ja sittenkin lopullinen sivu muotoutuu vasta kun materiaalit on käsissä hypisteltävinä ja aseteltavina. Ehkä siihenkin voi harjaannuttaa itseään...

  VastaaPoista
 2. Mentaaliskräppäys on hyvinkin tuttua myös minulle. Erityisesti juuri ennen nukkumaanmenoa sängyssä. Kiva kuulla, että tätä harrastetaan enemmänkin :).

  Upeita nämä sun digisivut!!! Ihana taianomainen tunnelma.

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllähän niiden kukkien näpertämiseen meni aikaa :)

  Toi mentaaliskräppäys on kyllä tosi hyvä idea!

  Sulla oli taas kiva idea!

  VastaaPoista
 4. Minusta on pelottavaa, miten usein harrastan tuota mentaaliskräppäystä! Ihan kuin elämässä ei olisi muutakin...

  Sivusi tunnelma vei minutkin keijujen, prinsessojen ym. maailmaan. Kiitos piipahduksesta!

  VastaaPoista
 5. kun ei tänään ole ollut oikein mitään erityistä tekemistä niin olen katsellut eri pakkisivuja. Sattui tämä silmään ja tuli heti mieleen että siinäpä olisi sinunnäköinen pakki. hih! http://www.swirlydoos.com/news.php

  VastaaPoista