tiistai 5. tammikuuta 2010

Shimmerz Spritz ja Glimmer Mist


Sain vähän aikaa sitten lahjaksi Shimmerz Spritz -kimallesuihketta. Se on käyttötavoiltaan hyvin paljon Glimmer Mistin kaltainen eli nestemäinen suihkeväri, joka sisältää myös kiiltoa. Ensimmäisten käyttökokemusten perusteella en ole oikeastaan havainnut oleellista eroa tuotteiden välillä, vaikka molemmat valmistajat väittävät, että värit käyttäytyvät eri tavalla. Olen vahvasti sitä mieltä, että paras suihke on se suihke, jota sattuu omistamaan. En lähtisi erikseen hankkimaan Shimmerziä, jos minulla olisi jo joku muu suihkeväri.

Shimmerz Spritzin hyvä puoli on pakkauksen muoto, jonka takia sitä on helpompi sekoittaa kämmenten välissä "rullaten". Suihkeiden ongelmahan on suutin, joka menee tosi helposti tukkoon, jos ravistaa liikaa ja sen jälkeen suihkeen käyttö on tosi vaikeaa. Helppo sekoittaminen on siis todella oleellista. Koristeissani olen käyttänyt sekä Spritziä (väri concrete) että Mistiä (väri vintage pink).


Käyttöideoita voi etsiä esimerkiksi Shimmerzin blogista (tätä kautta löytää videon, jossa näkyy oikea sekoitusliike), ja kaikkia ideoita voi käyttää myös muille suihkeille. Näiden lisäksihän on olemassa ainakin Maya Mist ja itse tehdyt suihkeet, joissa voi käyttää musteiden täyttöpulloja ja murskattua helmiäisväriä. Olisin kokeillut itsekin, jos minulla olisi tarvikkeet valmiina.

Glimmer Mistin valmistaja on juuri aloittanut yhteistyön Heidi Swappin kanssa, ja Heidi Swappin viime viikon liveohjelmassa on paljon vinkkejä Glimmer Mistin käytöstä. Nähtävästi liveohjelmia on tulossa kerran viikossa ja aiheet vaihtelevat. Ohjelma on mukavasti kotoisan oloinen, viikon viikon jaksossa livahtaa esimerkiksi Heidi Swappin lapsi, ja aikaeron takiahan ei-kiinnostavat-kohdat voi pikakelata..

3 kommenttia:

 1. Kiitos paljon linkistä!!
  Ostin Glimmer Mistin (pearl) jo kuukausi sitten, mutta en ole vielä osannut tehdä sillä mitään :)
  Nyt täytyy haalia lisää värejä, nuo tekniikat näyttivät tosi kivoilta!

  VastaaPoista
 2. Minulla on pari pulloa Glimmer Mistiä, mutta molemmat tosi vaaleita värejä, en pidä niistä yhtään. Sen sijaan pidän Maya Mistin värikkäistä suihkeista - niissähän ei ole kimalletta mukana. Ja äskettäin ostin Smoochin, joka on voimakas kimaltava väri, ja koesuihkaisun perusteella se on mahtava! Pullo on tosi pikkuruinen, joten litrahinta varmaan on kovempi.

  Onko muuten olemassa Glimmer Mistiä, joka tekisi myös kunnon väripinnan? Vai onko Glimmer Mistin ominaisuus haalea väri?

  VastaaPoista
 3. Pikkiksen Pearl on klassikkoväri, josta monet tykkäävät, mutta tosi, tosi vaalea.

  Glimmer Mistillä on myös tummia värejä, esim. näiden kukkien väri on Glimmer Mistin Sweet Pea. Tarpeeksi tumma ja peittävä vihreä on esim. Olive Vine. Ne ovat molemmat mielestäni tarpeeksi värikkäitä.

  Tuo Sannikan Smooch Spray oli minulle kokonaan uusi tuttavuus, hurja määrä näitä eri vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista