torstai 7. tammikuuta 2010

Jäässä


Inspiroiduin tällä kertaa ilman twistiä eli sivupohjan hyödyntämistä. Haasteen aihe oli "jäässä" ja valitsin perinteisen, joskin omakohtaisen lähestymistavan ja ei-niin-talviset värit. Tosin jollain tavalla sivustani tulee minulle mieleen lumihiutaleet, väreistä huolimatta.


Tämä sivu oli ihan silkkaa huvittelua: pitsin nitomista, musteilla leikkimistä ja yksityiskohtien kerrostamista. Pahoittelen taas valokuvien sensurointia. Olisi kiva päästä lukemaan Elliksen juttuja Ihana-lehdestä..


Tarvikkeet:

Merten takaa ostamastani Cocoa Daisyn kuukausipaketista. Cocoa Daisy ei taida toimittaa Suomeen? Toisen, epäonnisen kuukausipakettifirman tarina senkun muuttuu oudommaksi. Onneksi minulla ei enää ole sieltä saatavia.

8 kommenttia:

 1. Kyllä tästä pystyy pakkaslumen säihkymisen näkemään! Ja haa, tuttua paperia... melko jäistä taitaa olla kun ollaan kumpikin siihen päädytty :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa, kun on ollut oikea iloittelusivu! Kyllä tästä talvinen tunnelma välittyy.

  VastaaPoista
 3. Kyllä mullekkin talvitunnelma välittyi heti ensimmäisestä pikkukuvasta. Ihanaa pitsiä ja kerroksia. Ja tuo lasinappikoristus on ihana! Jos nyt nään oikein, että se semmonen on. Oon itekki niitä tehny magneeteiksi, mutta enpä ole älynnyt sivuihin käyttää.

  VastaaPoista
 4. Tulee kyllä talviset fiilikset vaikka värit ovatkin vähän erilaiset kuin perinteisesti. Kiva nähdä tässä haasteessa muunkinvärisiä sivuja kuin sinistä :)
  Ihanaa kerroksellisuutta ja ihanalle näyttää varsinkin tuo ryöppyävä pitsi!

  VastaaPoista
 5. Ihanan rajoja rikkova pakkassivu! Sulla on ollut nyt monessa sivussa tällaista pyöreää muotoa, mä tykkään!

  VastaaPoista
 6. Todella mahtava sivu, tykkään tällaisista runsaudensarvista. Sivusta tekee erityisen mielenkiintoisen juuri se, ettei siinä ole niin tarkasti imitoitu talviteemaa, se osaa yllättää. :o)

  VastaaPoista
 7. Oih, tykkään ja paljon! Onko lapsella muuten kengät väärissä jaloissa?

  VastaaPoista
 8. Kiitos kauniista sanoista.
  Pia K: niinpä on. :)
  Baula: ihan oikein näit kuten myös Sini. Piti tarkistaa itsekin, mutta niinhän ne ovat. Siinä olisikin ihan oman sivunsa aihe. Otsikkokin on valmiina "minä osaan"..

  VastaaPoista