torstai 21. tammikuuta 2010

Paperikeijun DT: tammikuun toinen


Samoista materiaaleista tein myös toisen sivun. Tämä on tuumakokoa 8*8, ja ihan eri henkinen kuin edellinen, vaikka värimaailma onkin sama. Revin paperia ronskisti ja käytin paljon mustetta. Jos katsoo tarkkaan, huomaa, että kiinnitin siirtokuva-aakkoset tällä kertaa pakausmateriaalista leikkaamalleni muovikalvolle (kierrätysmateriaalit kunniaan). Muokkasin siirtokuva-aakkosia myös tussia hyödyntäen.


Oma lisäykseni materiaaleihin oli itse päällystämäni Hello Kitty -nappi. Nappien päällystäminen on superkivaa. Lupaan tuoda sopivan kokoisia kangaspaloja Ikaalisiin, niin pääsette kaikki kokeilemaan itse. Pikkuhelistimen on ainakin saatava Hello Kitty -nappi. :) Suosittelen myös Daisy D:n paisleekuvioisen paperin silppuamista kukan terälehdiksi. Ensin ajattelin, että uuuh, mutta paislee on loppujen lopuksi aika kiva.

Nyt tammikuun materiaali on käytetty. Ensi kuussa aloittaa Paperikeijun uusi haaste, joka on viikottainen. Saatan tehdä siihen joskus jotain, katsotaan. Ihanaa joka tapauksessa, että uusi haaste aloittaa!


Tarvikkeet

Taustapaperit Daisy D's, siirtokuva-aakkoset Daisy D's, käytetty lisäksi pieniä palasia Basic Greyn paperista (Nook and Pantry: Cookbook). Käytetty myös kynsiviilaa, eri värisiä musteita, iso nappi itse päällystetty kankaalla.

8 kommenttia:

 1. Ihana. Miekin käytän noita laastareita ja lapset on koulussa kateellisia (koulun lääkekaapissa kun on vain niitä tavallisia). Ihana tuo nappi ja mie tosiaankin haluun kokeilla nappien päällystämistä, saat näyttää miten niitä tehdään.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä suloinen sivu! Meillä kului aikanaan tiikeri- ja lohikäärmeaiheisia tatuointilaastareita :)

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kaunis sivu! Tässä on kaikki mieleen (myös Hello Kitty -nappi, joka meidän neidille olisi niin passeli, vaikka ikää on 16 v). Ja innolla tulen minäkin mukaan oppimaan nappien tekoa!

  VastaaPoista
 4. kyllä ne laastarit auttaa vaikka mihin - kuumeeseenkin :). ihana sivu. tykkään kovasti väreistä ja hello kittystä :), musteiden käytöstä, revityistä kohdista. innolla odotan, että pääsen kokeilemaan nappien päällystystä!

  VastaaPoista
 5. Miten sympaattinen sivu!! Musteilu ja revityt reunat tuo kivaa kontrastia vaaleanpunaiseen Hello Kitteilyyn!
  Tää tahtoo kanssa oppia nappien päällystämistä!! =)
  Ja miten mahtava uutinen, että saadaan uusi haaste! JEI!!

  VastaaPoista
 6. No ehdottomasti haluan Hello kitty-napin! Aivan ihana leiska on ja 8x8 näyttää aina vaan houkuttelevammalta ;)

  VastaaPoista
 7. Hei
  Ja terveiset maaseudulta.Eksyin tänne ihan vahingossa ja haluaisin tietää todella mielelläni että minne Ikaalisiin???Vedätkö jotain kerhoa ym...tapaamista siellä harrastajien parissa?Olen itse hurahtanut jo vuosia sitten korttien tekoon ja yrittänyt leiskojakin tehdä mutta en niin aktiivisesti.Asun Ikaalisten syrjäseudulla ja työskentelen keskustassa ja lähiympäristössä.Terv:Tarja ja tässä sähköposti osoitteeni:2608@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Hei Tarja: en asu Ikaalisissa tai lähiseudulla, mutta siellä on maaliskuussa tapahtuma, johon tulee paljon skräppääjiä kaikkialta Suomesta. Tuohon tapahtumaan on tulossa myös paljon korttien tekijöitä.

  Sinua lähimmät säännölliset tapaamiset taitavat olla Tampereella, tässä on edellisestä kerrasta tietoa. Rohkeasti mukaan vaan!

  VastaaPoista