keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Lisää joulua


Vaikka ei ehkä siltä näytä, tässä sivussa ei ole käytetty paperia kuten tämän viikon Inspiroidu-haaste edellytti. Sivu on koottu kalvoista ja kalvonjämistä, mutta yksinään niitä on lähes mahdoton kuvata, joten laitoin kuvaa varten sivun alle punaisen paperin. Ihan eri näköinen tämä olisi esimerkiksi vaaleansinisen taustan kanssa; se on näiden kokonaan kalvosta tehtyjen sivujen erityispiirre.


Edes sivun tekstiä varten en joutunut käyttämään paperia, sillä valokuvassa näkyvän maton raidat olivat selkeä paikka journalingille.


Sivuun on usean eri kalvon palasen (niitä on kerrostettu, käytin kaikki jämät, jotka löysin) lisäksi Etsystä ostettu huopainen hiuspinni sekä itse tekemäni tähtikoriste. Käytin luovuutta taas kerran myös aakkosten leikkelemiseen eli tein e-kirjaimen c-kirjaimesta muokkaamalla.Tarvikkeet:

Taustana Making Memoriesin lumihiutalekalvo, jonka päällä jämäpalasia ainakin Pink Paisleen ja Fancy Pantsin kalvoista, mahdollisesti muistakin. Aakkostarrat American Crafts. Huopalintu Etsystä, tähtikoriste itse tehty. Vasemman reunan koristeoksa Priman.

2 kommenttia:

  1. Jouluntunnelmaa, ihanaa. Ihan tulee joulutuoksut nenään noita kuvia katsellessa :) Kivasti oot koostanut sivun kalvoista ja kokonaisuus on tosi hyvännäköinen!

    VastaaPoista
  2. Ihana ja jouluisa sivu! Koristeoksa käy tähän tosi hyvin.

    VastaaPoista