sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Joskus...


Aina välillä (harvoin, mutta joskus) skräppääminen on helppoa, nopeaa ja tuskatonta. Tiedättehän, skräppäyksen flow-tunne, joka vie mukanaan? Sen vastakohta on minullekin tutumpi; kiva joskus näinkin päin. Hyvä, että jotkut sivut syntyvät alle puolessa tunnissa kuten tämä.


Sivun teho perustuu idean lisäksi oikeastaan kokonaan sen taustapaperiin, jossa on sisäkkäisiä ympyröitä jo valmiiksi. Tehostin yhtä ympyrää pallonauhalla ja nappasin pari sisempää ympyrää irti alanurkkaan tekstiä kehystämään. Sisin ympyrä pääsi kokonaan toiseen sivuun. Taustapaperin ja pallonauhan lisäksi tässä sivussa on oikeastaan vain yksi koristenappi ja osa sen pakkausta, jonka myös hyödynsin koristeena. Tuumakooltaan tämä on 12*12 eli menossa toiseen albumiin kuin viime aikoina syntyneet 8*8 tuumakoon sivut. Siksi erilainen tunnelmakin lienee ok.

Ajattelin osallistua tällä Craftican loppukuun haasteeseen, vaikka lahjatoive onkin tässä tulkittu osittain ei-materialistisella tavalla. Mukavaa joulun odotusta!


Tarvikkeet:

Taustapaperi Collage Press (Collage Cuts: Die-cut rings), hyödynnetty myös tekstin ympärillä. Ruskea kartonki PAper Accents. Aakkostarrat Crate Paper (Sweet), pallonauhan valmistaja tuntematon. Koristenappi ja sen pakkaus Jenni Bowlin.

11 kommenttia:

 1. Ihana! Ja tottakai täytyy sopia lahjatoive-haasteeseen, miksei sopisi :)

  VastaaPoista
 2. Wau!! Upeaa jälkeä!! Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Oih, ihana (taas). Tykkään pyöreän ja kulmikkaan yhdistelmästä, ja pilkuista, ne on ihania. Tietysti sopii haasteeseen, ei aina tarvitse toivoa materiaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana on. Hieno idea käyttää leikearkkia kokonaisena.

  VastaaPoista
 5. Oi oi kuinka mahtava! Suloinen aihekin :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 6. Voi miten hurjan kivannäköinen sivu! Ja miten näin upeaa jälkeä saa aikaan alle puolessa tunnissa? :O onnistuisipa itseltäkin joskus.

  VastaaPoista
 7. Kaunis leiska, kaunis ajatus takana. Journalingin teksti muuttuu hauskasti ja tekstin koko pienenee loppua kohti, ikään kuin lopussa olisi salaisempaa asiaa. Vähän kuin puhe muuttuisi kuiskaukseksi.

  VastaaPoista
 8. Ihastuttava tarinointi jälleen kerran. Ja kaunis on sivukin.

  VastaaPoista
 9. Ihastuttava tarinointi! Ja kaunis on sivukin.

  VastaaPoista