maanantai 16. marraskuuta 2009

Muistaisinpa


Olen aiemmin skräpännyt aiheesta "mitä toivoisin lapseni oppivan minulta", mutta viime aikoina olen ajatellut, että minun pitäisi skräpätä myös aiheesta "mitä toivoisin itse oppivani". Olkoon tämä siis uuden sarjan alku... Kuvan vesiputous on Islannista, mutta teksti liittyy elämään ylipäätään ja siihen, että kaikkeen ei voi (eikä tarvitsekaan) omilla tekemisillään vaikuttaa.

Osallistun samalla Lauran haasteeseen. Itse tehtyjä koristeita on tässä kolme: oikean ylänurkan nauhakukka, teellä värjätystä kreppipaperista tehty pyöreä koriste sekä Sannikan ohjeilla tehty huopakukka. Lisäksi sivussa on leimattuja yksityiskohtia ja ihanalla lainalävistimellä tehtyjä paperinappeja.

Tarvikkeet:

Alareunan paperi sekä kuumailmapallo Webster's Pages, muut paperit Cosmo Cricket ja Jenni Bowlin. Aakkostarrat American Crafts. Leimasimet Basic Grey. Loput koristeet itse tehty. Käytetty myös runsaasti harmaata mustetta.

7 kommenttia:

 1. Niin... rohkeutta vaikuttaa niihin asioihin, joihin pystyy, vahvuutta hyväksyä ne joita ei voi muuttaa, ja taito erottaa ne toisistaan... Herätit ajatuksia, kiitos.

  VastaaPoista
 2. iiiiiiiihana tuo huopakukka!!! Jos jaksaisin värkätä tuollaisia, niin niitä tulisi varmaankin joka leiskaani. hihii!
  Hei, muuten, scraproomin foorumiin oli laitettu monta erilaista kukkaohjetta. Katsoppas jos ne näkyy ilman kirjautumistakin: http://thescraproomclub.invisionzone.com/index.php?showtopic=21518

  http://thescraproomclub.invisionzone.com/index.php?showtopic=21519

  ja

  http://thescraproomclub.invisionzone.com/index.php?showtopic=21521

  VastaaPoista
 3. Ihana teksti taas kerran! Koristeet on tosi kivoja, varsinkin huopakukka. Voi kunpa sais aikaseksi tehtyä itsekin niitä. Ja kuvat, tulee taas matkakuume.

  VastaaPoista
 4. On kyllä puhutteleva sivu taasen! Ja vielä niin kauniskin kukkineen...

  VastaaPoista
 5. Kiitos ajatuksesta viehättävässä muodossa!

  VastaaPoista
 6. Kaunis sivu ja hyvin ajatuksia herättävä!
  valokuvat ovat myös ihanat, niin se virta vie ja ajatus virtaa :)

  VastaaPoista
 7. Tuo sivu on aivan ihana kokonaisuus, jotenkin unenomainen...

  VastaaPoista