torstai 22. lokakuuta 2009

"Väärälle puolelle"


Herneämpärissä
oli inspiroivia ohjeita chipboardin eli kuvioidun pahvin "väärälle puolelle" leimaamisesta. Hassua, että tuotakaan ei ole itse tullut ajateltua; totta kai kuvioimattoman puolen voi myös hyödyntää. Pahvikuviot myydään yleensä isoissa pakkauksissa ja väkisinkin kaappeihin jää ajelehtimaan yksittäisiä, tarpeettomia kuvioita. Näihin kokeiluihin kului niistä ainakin muutama.

Tein pari pakettikortin kokoista joulukorttia. Tuon ylimmän kortin pahviympyrän "oikea puoli" on kiiltävän vihreä eli se sopii jouluteemaan sitäkin kautta. Lehtileimasin on Basic Greyn. Ihan alimmassa kuvassa vilahtaa saman pakettikortin sisäpuoli, tuo, jossa on kalenteri.


Tein myös pari scrapbooking-käyttöön joskus myöhemmin tulevaa kokeilua eli leimasin pahvikuvioiden "väärälle puolelle" tarinointilappuja. Pahvin paksuus tuo sivuihin mukavasti kolmiulotteisuutta.


Lopulta tein pakettikortteja ihan muuten vaan. Anteeksi muuten ajoittainen hiljaisuus: tuntuu, että viime aikoina olen käynyt usein lukemassa kiinnostavia blogitekstejä ilman, että olen jättänyt kommenttia tai kierros on jäänyt väliin kokonaan. Syksyn pimeys ja arjen kiireet meinaavat välillä viedä kaiken askarteluajan, mutta ihanaa tämä joka tapauksessa on, kun ehtii! Ja jokaista saamaani kommenttia arvostan. On niin kivaa, kun voi höpistä yhdessä askartelujuttuja :)

1 kommentti:

  1. taidanpa nyt itekin kommentoida, kun huono oon minäkin siinä viime aikoina ollu. blogeja on tullou luettua, mut aika nihkeesti on jaksanut kommentoida, vaikka kaikkea ihanaa niissä on taas näkynyt. :)
    kivan näköisiä kokeiluja ja kortteja. musta on kiva nähdä sun tekemiä kortteja, kun ne on ihan kun pieniä taideteoksia. vähän ku minikokoisia skräppisivuja. tykkään paljon.

    VastaaPoista