sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tikusta asiaa


Pääsin eilen skräppäämään hyvässä seurassa, ja samalla syntyi sivu, jolla osallistun Inspiroidu-haasteeseen. Puuta tässä tosin on vain vähän, yksi grillitikku, mutta porttiaiheinen paperi liittyy tavallaan puuteemaan. Jäätelötikuistahan olisi voinut itse rakentaa portin.. Olen puun käytön suhteen aika epäröivä, koska puussa on ymmärtääkseni ligniiniä, joka pitkällä tähtäimellä uhkaa valokuvien säilymistä.


Kuvien sensurointi vie aina osan sivun lumosta, mutta kuvitelkaa ylimpään valokuvaan erittäin innostunut ilme. Otsikko on "Liian jännittävää" ja tässä sivussa on taas paljon itse tekemiäni kukkia ja lehtiä. Olen todella ihastunut tuohon Priman aitapaperiin, etsin sitä jo Tukholmasta. Ja itse tehdyt koristeet ovat edelleen se "oma juttuni", en osaa kuvitella skräppäystä kokonaan ilman niitä.

Tarvikkeet:

Reunuksia kiertävä aitapaperi Prima (käsitelty punertavalla ja harmaalla musteella sekä paperin vanhentajalla), käytetty myös lilaa taustapuolta. Sisempi vihreä, kankaanomainen paperi myös Priman. Aakkostarrat American Crafts, runsaasti leikattuna. Aakkossiirtokuvat Heidi Swapp. Tarinointilappu ja valokuvan palloreunus Making Memories, molempia käsitelty musteella. Oikean ylänurkan kimaltava koriste Basic Grey, kaikki lehdet ja kukat itse tehtyjä.

8 kommenttia:

 1. ah tää on vaan niin taianomainen!

  VastaaPoista
 2. Upea aitapaperi ja lapsen hieman ristiriitaiset tunteet välittyivät, elämä on jännittävää!

  VastaaPoista
 3. Satumaisen kaunis ja hurmaava sivu - ja livenä vielä niin-niin paljon upeampi! <3

  VastaaPoista
 4. Totta, osa taiasta jää kyllä pois, kun kuvan ihanaa ilmettä ei näy... Onneksi näki tämän myös livenä! =) Mutta on tää kyllä niin satumaisen ihana, tuo portti-paperi sopii niin hyvin aiheeseen!

  VastaaPoista
 5. On se vaan kaunis :) Hmm, ehkä paperi olisi löytynyt Papprikasta jos olisimme tajunneet kysyä gatea fencen sijaan. No, hyvä että löysit muuta kautta!
  Nepalilaiseen muuten päädyttiin la-iltana, yllätys yllätys...

  VastaaPoista
 6. Kaunista Xing-jälkeä tämäkin. Nuo sun kukkaset on vaan niin upeita, etten voi muuta kuin ihastella. Omat yritykset on jääneet niin tökeröiksi..

  VastaaPoista
 7. Kaunis, kauniimpi, tämä leiska! :)

  VastaaPoista
 8. Niin kaunis ja taianomainen! Ihanaa tuo porttipapru!

  VastaaPoista