maanantai 28. syyskuuta 2009

Romanttista?


Omaa scrapbooking-tyyliäni kutsutaan aina välillä romanttiseksi, vaikka itse ajattelen, että se on ehkä pikemminkin suomalaisittain runsas, kerroksellinen ja itse tehdyistä koristeista innostunut. Ehkä se romanttisuuskaan ei aina ole kaukana, joten tämän viikon Inspiroidu-haaste tuntui omalta. Tosin liioitteluun en pyrkinyt, sillä emme skräppäysristeilyllä muistaneet kuin aiheen otsikon. Ehkä olisin tehnyt toisenlaisen sivun, jos olisin tiennyt, että tavoitteena on "siirappia ja sulaa suklaata".


Tämän sivun tein risteilyn ekana iltana. Mukaan otin itse tekemiäni suodatinpaperikukkia sekä lehtiä, niitä on molempia tässä sivussa useita. Lehtien muodon korostamiseen käytin vihreää mustetta, suodatinpaperin värjäämiseen Glimmer Mist -väriä ja musteita. Koristeiden tekeminen on minulle nykyään suorastaan rentoutumiskeino.


Aakkosten muokkaamiseen käytin sekä musteita että kimalleliimaa ja koholakkaa niiden kiinnittämiseen (argh miten huono liima näissä on). Sivussa on käytetty myös runsaasti akryylimaaleja. Ja aihe, se liittyy taas "mitä haluaisin tyttäreni oppivan minulta" teemaan. Nämä sivut tosin säilytän itse ensin monta monituista vuotta. En tiedä pystyykö sivun ulkoreunoja kiertävää tekstiä lukemaan, mutta siellä kerrotaan, mitä tapahtui omalle ylioppilaslakilleni (kadoksissa), mummon lakista puhumattakaan.


Tarvikkeet:

Vihreä taustapaperi Core'dinations, pyöreä kuviopaperi Making Memories, valkoinen paperi Core'dinations. Helmikoriste Prima, nappi Jenni Bowlin, ylempi tekstipalkki Autumn Leaves, alempi tekstipalkki Lehtipollolta (kiitos!), haaraniitit, paperinaru ja grommet oman askartelukaapin uumenista. Isoimmat kukat ja kaikki lehdet itse tehtyjä. Aakkoset American Crafts. Käytetty runsaasti akryylimaaleja, musteita ja kimalleliimaa.

10 kommenttia:

 1. Taas niin ihana leiska! Mä tykkään kovasti tälläsistä täysistä leiskoista mutt mun on jotenkin kauheen vaikee täyttää sivu kaikella... Mikäköhän mulla on, pihiyskö se aina sitten iskee? :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hurmaavan runsas sivu, ja taattua hempeää tyyliä. Käytin muuten omassa hempeässä sivussani samaa leimaamaasi lintukuvaa :) Tosin sivu on vielä aavistuksen kesken, ja monta muutakin projektia pahasti vaiheessa... saa nähdä ehdinkö perjantaiksi.

  VastaaPoista
 3. Voi minten ihanan romanttinen ja täynnä kivoja yksityikohtia tämä sivusi! Selkeesti huomaa että olet jo konkari näissä hommissa. :) Minä olen vasta aloittelija, mutta tosi hauskaa on tämä skräppäys!

  VastaaPoista
 4. Ai katos, en tajunnutkaan että käytit tässä yhtä omista lappusistani, vaikka ihailin tätä jo laivalla :) Kivasti toistuu ympyrän muoto sivulla. Ihana ja runsas on!

  VastaaPoista
 5. Noi kirjaimet on ihan upeita! Kyllä mä vaan niin tykkään tästä sun tyylistäs, todella kaunista jälkeä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis sivu!! Minun pojallani oli kolmaskin aika, ylieilen. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan täydellisen lumoava sivu <3

  VastaaPoista
 8. Mä ajattelin heti haasteen nähtyäni, että nyt tuli Xingille helppo :) Ja hienosti onnistuit. Ihailen sun kekseliäisyyttä noissa kukissa, onko noi muuten happovapaita? Ootko testannut? Mietin vaan, että uskallanko itsekin kokeilla.

  Mulla ylioppilaslakin saaminen on ollut jopa naurettavan tärkeä juttu, täytyypäs joskus skräpätä aiheesta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauniista sanoista. Ja ihana Maritan pojan "ylieilen", hieno tapa järjestää aikaa :)

  Hemppa: suodatinpaperikukat ovat happpovapaita, olen testannut (ja myös Sannika testasi, kun lähetin hänelle kukan). Eli voi käyttää!

  VastaaPoista
 10. Oikein uppoiduin katselemaan kaikkia uskomattoman upeita pieniä yksityiskohtia.... Upeasti olet käsitellyt kirjaimet!

  VastaaPoista