sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Skräppäysristeily onnellisesti takana

Kuudentoista skräppääjän Tukholman matka on nyt takana: laivalla on skräpätty, syöty, juteltu skräppäyksestä ja muustakin. Ja tyhjennetty puoli Tukholmaa skräppäystarvikkeista. :) Kiitos, oli tosi kivaa!

Oma suosikkini ja itselleni uusi tuttavuus Tukholman kaupoista oli Scrapparazzi. Loistava sijainti päivämatkalaisille, hyvä valikoima sekä pöytätilaa paikallisille skräppääjille, jotka ovat kurssilla tai tapaamisessa. Kunpa vastaava liike olisi joskus tulevaisuudessa pääkaupunkiseudulla...

6 kommenttia:

 1. odottelinkin jo kuulumisia risteilyltä :). pikkuisen harmittaa etten päässyt mukaan. tarkemmat matkatarinat kuulen sitten varmaan lokakuussa kun nähdään!

  VastaaPoista
 2. Lintsi: niin juuri. Ja vastauksena Hantan kysymykseen: Tukholmassa oli hämmentävän hyvä ilma: aurinkoista ja +18 astetta, tuulista tosin.

  VastaaPoista
 3. Käyhän tsekkaamassa läänin pääkaupungin uusi askarteluliike, Skräpteekki. Itse odotan kuin kuuta nousevaa viikonloppua että pääsen shoppailemaan:)
  Tukholma odottakoon vielä hetken...

  VastaaPoista
 4. Niinu: mietin ensin hämmentyneenä, että minkä läänin. :) Mutta siis, Hämeenlinnaan on aukeamassa liike, josta en ollut kuullutkaan! Vähän pitkä matka säännöllisille visiiteille, mutta ehdottomasti haluan joskus päästä kurkistamaan.

  Ja edelleen innolla odottelen, että joku joskus avaa pääkaupunkiseudulle skräppäysliikkeen, jossa on myös tilat kokoontumisille.. Tukholmalaisia kadehtiessa ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjelman suunnittelusta ja risteilyseurasta! Minulla oli hauskaa koko viikonlopun ajan!

  Surffasin sen Iriksen sivuilla ja hänellä onkin tosi suloinen tyyli, vähän erilainen kuin mihin olen muualla törmännyt. Sinulla on muuten vähän samanlainen journaling-käsiala kuin hänellä! Itse en koskaan kirjoita journalingia tikkukirjaimilla, ja Iriksen kirjoituksia katsoessa tuntui että näyttävät jotenkin tutuilta... Xingiltä! :-)

  VastaaPoista