keskiviikko 12. elokuuta 2009

Skräppäysristeilyn ohjelma

Tadaa, tässä se nyt tulee... Risteilylle lähtijät saavat syyskuussa vielä tarkempia tietoja sähköpostitse eli tarkat kellonajat jne. Näiden avulla voi varmasti jo alkaa suunnitella pakkaamista.

Mukaan kannattaa ottaa ainakin
- valokuvia
- oma paperileikkurisi
- sakset
- kynä/kyniä
- kiinnittämiseen käyttämäsi tarvikkeet (esim. kaksipuolinen teippi ja Glossy Accents -koholakka; jos käytät aina liimapuikkoa ja kohotarroja, ota ne)
- kynä/kyniä
- leikkuualusta, jos käytät sellaista
- muovipussi tms. roskille, niin pöydät pysyvät siisteinä
- kaikki muu sinulle tarpeellinen, esim. musteet, paperinrepijä, nitoja...

Näiden lisäksi tarvitaan
- yksiväristä paperia, kuviopaperia, aakkostarroja, koristeita jne. sen mukaan, mitä itse aiot skräpätä matkan aikana. Ideoita saa toivottavasti ohjelmasta, sitä voi hyödyntää omissa risteilyn aikaisissa scrapbook-sivuissa ja/tai minialbumissa. Helpointa on todennäköisesti pakata tarvikkeet muutamaa scrapbook-sivua tai yhtä minialbumia varten (tai hankkia lisätarvikkeita lauantain sivuihin Tukholmasta).


Perjantain työpajat laivalla

"Silput käyttöön"
Ota mukaan suosikkikuvio- ja boordilävistäjäsi (tai pari) ja ne pienimmät paperinpalaset, joita varastoistasi löytyy. Hyödynnä muiden kuviolävistimiä ja tee silpuistasi jotain kivaa. Tutustu samalla muihin osallistujiin.

Hybridiskräppäys
Tule kuuntelemaan, miten tietokonetta voi hyödyntää skräppäyksessä, vaikka skräppäisikin itse yleensä ns. paperimuodossa. Esimerkkkejä ja ideoita tarjoaa Lehtipollo.

Jämäaakkosista jotakin?
Keksitään yhdessä tapoja, joilla hyödyntää aakkostarrojen viimeisimmät zyq-tyyppiset kirjaimet tai ne aakkostarrat, joihin olet jo kyllästynyt. Muokataan, leikataan ja yhdistellään. Ota mukaan omat jämäaakkostarrasi.


Lauantain työpajat laivalla

Akryylimaalin käyttö ja kerroksellisuus skräppäyksessä
Pelottaako akryylimaalin käyttö? Sotkuisia ja vähemmän sotkuisia tapoja hyödyntää akryylimaaleja skräppäyksessä ja esimerkkejä siitä, miten kerroksellisuutta voi rakentaa. Ota mukaan akryylimaalisi (jos sinulla sellaisia on) ja vaahtomuovisivellin/meikkisieni sekä paperinrepijä/kynsiviila tms. Maaleja saa myös kokeilla muilta, jos sinulla ei ole akryylimaaleja.

Huopa
Sannikan esimerkkejä siitä, miten huopaa voi käyttää skräppäyksessä ja vinkkejä siitä, mitä siinä kannattaa huomioida. Mukaan tarvitsee huopaa (pienetkin palat käyvät), neulaa ja lankaa.

***

Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua. Halutessaan niihin voi osallistua vaikka kaikkiin. Myös omille projekteille ja jutustelulle on paljon aikaa. Tukholman ohjelmasta lisää parin viikon sisällä.

Yksi sivupöydistä on varattu "kirppispöydäksi" eli jos sinulla on askartelutarvikkeita, jotka haluat tuoda myyntiin tai vaihdettavaksi, otathan myös ne mukaan.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi kun kuulostaa kivalta! Paljon kaikkea muutakin kivaa on tapahtumassa ennen skräppäysristeilyä, mutta silti on hauska päästä vähän fiilisteleen... =) Odotan siis innolla.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta. Voi kun itekin pääsis mukaan!!! Ehkä seuraavalla kerralla sitten!

    VastaaPoista