torstai 13. elokuuta 2009

Jotain tällaista


Olen pohtinut omaa skräppäystyyliäni ja sivujen runsautta, ja tällä hetkellä minua viehättää tämän Inspiroidu-haasteeseen tehdyn sivun kaltainen tyyli: kevyt ja kerroksellinen, jossa tekstillä on tärkeä asema. Toki omia rajoja on kiva testata ja tehdä sivuja myös eri tyylejä kokeilemalla, mutta välillä on kiva palata takaisin omalle mukavuusalueelle.

Käänsin haasteen otsikon hiukan ympäri. Oikeastaan tämä on sivu aiheesta "En koskaan ole ollut hoitovapaalla", mutta en halunnut otsikoida sitä tuolla tavalla. Aihe on ajankohtainen ja tärkeä varsinkin nyt, kun kesälomat ovat ohi ja tuntui hyvältä tehdä sivu tästä aiheesta, tästä näkökulmasta. Aiheena on siis työssäkäynti ja hoitopäivät, jotka eivät onneksi ole liian pitkiä.


Kuten tarkkasilmäinen huomaa, tässä on hyödynnetty useita itse tekemiäni koristeita eli näitä ja näitä. Lisäksi heiluin taas eri väristen musteiden kanssa ja käytin Heidi Swappin lehtisabluunaa.
Alunperin tästä oli tarkoitus tulla 8,5*11 tuumakoon sivu, mutta tuo läpinäkyvä "verkkopaperi" houkutteli tekemään sivusta 12*12 kokoisen.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Core'dinations, pallokuvioisen paperin valmistajan olen unohtanut jo kauan sitten. "Verkkopaperi" Artemio, valkoinen boordikuvio Bazzill. Lintuhäkki leikattu Basic Greyn paperista ja kohotettu kohotarralla. Kaikki kolme journalinglappua journalinglappuvaihdon aikana saatuja. Helmikoriste Prima, oikean reunan pieni kukka Heinikasta, kimaltava nappi Jenni Bowlin, muut koristeet itse tehtyjä. Käytetty myös paperinarua, Dymo-nauhaa, Heidi Swappin lehtisabluunaa ja monen eri väristä mustetta.

11 kommenttia:

 1. ooh! todella kaunis sivu ja teksti on aivan ihana. tykkään myös tuosta verkkotaustasta. koskettava sivu.

  VastaaPoista
 2. Minäkin ihastuin sivuusi kovasti! Mukava tulkinta vaikeasta haasteesta. Ja minullekin niin tuttua asiaa...

  VastaaPoista
 3. hei sulla on toi lintuhäkki nyt käytössä :). hieno tulkinta haasteesta! ihana tekstinpätkä. kaunis sivu niinkuin sun sivut aina on. tykkään!!!

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis <3
  Ihana tuo verkkopaperi, ja se sopii hauskasti valokuvan penkin verkon kanssa yhteen.
  Koristukset ovat taas niin kauniita ja ihana tuo helmirivistö.

  VastaaPoista
 5. Koskettavan herkkä sivu niin asettelultaan kuin aiheeltaankin.

  VastaaPoista
 6. Ihana! Ihana tarina ja ihana asettelu. Osaako sun tytär muuten jo itse arvostaa näitä sivuja?

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis teksti ja hienosti sait idean tuohon liitettyä! Muutenki hieno sivu!

  VastaaPoista
 8. Ihana tarinointi taas kerran :) Kaunis ja herkkä sivu!

  VastaaPoista
 9. Oi, niin. Juuri näin pitää haasteita käsitellä - omaksi soveltaen. Hienoa, ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Tarinointi on ihana! Tykkään myös verkkopaperista, helmistä, itsetehdyistä koristeista ja noh, kaikesta. :)

  VastaaPoista
 11. Tää on niin herkkä! Tykkään miten oot repinyt valokuvan taustapaperin. Huomion kiinnittävät kyllä myös taustapaperi ja iiiihana helmikoriste! Tuo lintuhäkki on tavallaan aika kuvaava tähän aiheeseen... Hieno kokonaisuus!

  VastaaPoista