sunnuntai 9. elokuuta 2009

Elokuu...


Palasin juuri kesäloman viimeiseltä reissulta ja olo on sen mukainen eli hiukan haikea. Ehkä tämä ennen matkaa tekemäni Paperikierteen haastesivu sopii tunnelmaan? Olen tykännyt Paperikierteen haasteiden "vaikeudesta" eli pyrin taas noudattamaan sekä sivupohjaa että väriyhdistelmää. Lopputulos on..no..ainakin värikäs. Sivun alareunan valokuvasta on taas kasvot sensuroitu.Minulla ei ollut valmiiksi oranssia taustapaperia eli "maalasin" taustapaperin oranssilla musteella. Osa sivun kukista on itse tehtyjä (liila kukka ja lähikuvan kreppipaperikokeilu), osa kukista on Priman ja loput vaihdossa saatuja.

Itse tykkään tässä sivussa saippuakuplavalokuvan lisäksi kukkiin lisäämistäni keskustoista, joista osa on glitteriä, osa muuten vaan kimaltaa.

Ison kukan varsi eli alareunan vihreä yksityiskohta on ylijäämätarroista koottu. Tarrojen silppuaminen oli hyvä tapa saada jo unohtuneet tarvikkeet mukaan.

5 kommenttia:

 1. Tunnelmasta tulee kyllä ehdottomasti mieleen elokuu, ainahan se on vähän haikea. Tosi ihana sivu, voisit kehystää ja laittaa seinälle muistuttamaan kesästä :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hieno kortti! Paljon yksityiskohtia...

  VastaaPoista
 3. Uuuuuuuu miten upea sivu taas! :O Nää sun sivut saa kyllä aina leuan loksahtamaan auki, ovat vaan niin valloittavan upeita! Tämän värimaailma on kyllä ihan elokuinen. Mielettömän hienosti oot saanut toteutettua ton haasteen ehkä vähän vaikean muodon, toi idea isosta kukasta on tosi hyvä :)
  Kertakaikkisen upea sivu <3<3

  VastaaPoista
 4. Mulla tulee mieleen englantilainen cottage garden jossa kaikki kukat saa kukkia sikin sokin samassa söpössä penkissä.

  VastaaPoista
 5. Hieno, hieno! Vaikka tunnelma on teemansakin puolesta kesäinen, tuo oranssi sivuun hieman loppukesän fiilistä. Pidän erityisesti kuvista: keskustaan sijoitetussa lähikuvassa on hyviä yksityiskohtia ja pienen kuplien puhaltelijan sijoittaminen sivun alalaitaan on hieno oivallus. Vaikea haaste, upea toteutus!

  VastaaPoista