keskiviikko 26. elokuuta 2009

Lauantain askartelukirppikselle


Pakkasin tavaroitani lauantain askartelukirppikselle. Mukaan on tulossa scrapbooking-/korttiaskartelutarvikkeita, ulkomaisia korttiaskartelulehtiä, leimasimia sekä yksi 6*12 -tuumakoon scrapbook-albumi (sellainen ei-muovitaskullinen, perinteinen ja söpö). Uutta kotia etsii myös 12*12 -tuumakoon papereille tarkoitettu edullinen säilytyskansio.

Otan myyntiin myös kolme sellaista kirjaa, joille minulla ei ole enää tarvetta. Googletin äsken niiden hintoja selvittääkseni, paljonko ne ovat aikoinaan maksaneet ja ohoh, mihin törmäsin. Kahden kirjan hinnoittelu oli helppoa, mutta kuvassa näkyvä The Organized and Inspired Scrapbooker on muuttunut paljon arvokkaammaksi kuin tiesinkään! Kirja on todella inspiroiva ja paksu opus liittyen askartelutarvikkeiden säilyttämiseen ja siihen, miten voisi löytää säilytystavan, joka sopii omaan askartelutyyliin. Tykkään kirjasta paljon, mutta osaan sen myös lähestulkoon ulkoa eli ajattelin, että ottaisin sen mukaan Askartelukirppikselle. Mutta mitä ihmettä laitan sille hinnaksi? Kirjasta on painos loppu ja käytetyt maksavat näin paljon. Kääk! Mikä olisi sopuhinta tällaisessa tapauksessa?

Kun menen kirppikselle myymään, minulle on tärkeintä saada tilaa kaappeihin. Niin tämän kirjankin suhteen, mutta nyt tarvitsisin hiukan apua. Mikä on järkevä hinta tuolle kirjalle? Ja ei huolta, myyntiin tulevat jutut ovat kohtuuhintaisia: monet esimerkiksi kolme euroa, euron, 20 senttiä, alunperinkin kalliimmat jutut toki hiukan enemmän.

3 kommenttia:

 1. ohoh, onpas kyllä hinta pompsahtanut. Sillähän melkein kannattaisi alkaa tekemään bisnestä. Etsin sähköpostistani vahvistusviestin tuon kirjan tilaamisesta ja hinta oli alle 14 $.

  VastaaPoista
 2. Baula: oletpa löytänyt kirjan aikoinaan edullisesti. Itse maksoin postareineen noin 25 euroa.

  Kiinnostuneille tiedoksi, että ajattelin sopuhinnaksi kirppiksellä noin 20 euroa. :)

  VastaaPoista
 3. Onpas minullakin sitten arvokas kirja :) Mulla meinaan on tuo sama kirja.
  Oli kiva tutustua :)

  VastaaPoista