lauantai 29. elokuuta 2009

Kirppismietteitä ja hyötyostoksia


Askartelukirppis on onnellisesti takana, ja monet tarvikkeet ovat löytäneet uuden omistajansa. Kiitos järjestäjille ja kävijöille sekä myyntiseuralle eli Lehtipollolle. Toivottavasti kirppis järjestetään myös ensi vuonna! Hauskinta kirppiksellä taisi olla hetki ennen ovien avaamista, kun ehti rauhassa kiertää muut myyntipöydät. Mukaan tarttui yksi lehti, yksi kuviolävistin ja Nannulin kanssa jaettu pakkaus velvet flock -pumpulisamettia.

Kotona oli luonnollisesti pakko varmistaa, että kukka-aiheinen kuviolävistin toimii ja leikkiä hiukan velvet flockin kanssa. Leikkimistä helpottavat kovasti kaksi kesän aikana tekemääni hyötyostosta eli Bazzillin piparireunainen, ohut alusta, josta pystyy pyyhkimään todella helposti pois liiman, maalin, musteen, itse asiassa kaiken. En ole nähnyt näitä Suomessa myynnissä, mikä on harmi, sillä ainakin "sotkuisista" materiaaleista tykkäävälle tämä alusta on ihan ehdoton (nimimerkillä normaali leikkuualustani on aika..hmm... kiinnostavan näköinen).

Toinen kesän aikainen arkinen hankinta, johon olen ollut tyytyväinen, on punainen tarjotin, joka helpottaa ylimääräisen glitterkimalteen, kohojauheen, pumpulisametin tms. kaatamista takaisin pakkaukseen. Se on samaan aikaan työalusta ja kaatoapu. Tämän löysin lopulta Suomesta, mutta etsimiseen meni tovi aikaa, ja taisin aiheuttaa hämmennystä muutamassa askartelukaupassa pääkaupunkiseudulla, kun kyselin, onko heillä tällaista alustaa. Seinäjoelta onneksi löytyi. :)

5 kommenttia:

 1. Vastaav alustaa kuin tuo piparireunainen löytyy Sinellistä, se on Rangerin tuote http://www.rangerink.com/products/prod_inkssentials_craftsheet.htm
  ja tuota toista alustaa olisi löytynyt ainkin Paperinauhasta. Mulla on ne samat ja en vaihtaisi.
  Katsotaan mistä löydetään seuraavan kerran tilat, niin eiköhän tavaraa myyntiin asti ole jälleen.

  VastaaPoista
 2. Heippa ja kiitos vielä kerran seurasta, pöytätilasta ja myyntiavusta! Kiva kun tarrani saivat onnellisempia omistajia. :) Ja hei, sain tänään viimein järjestettyä ez-mountatut leimani cd-koteloihin, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Heinikassa on tuota Splat Mat alustaa myynnissä ja löytyy kyseisellä hakusanalla haettuna nettikaupasta. Heinillä on myös ollut myynnissä tuota leimasinjauheille yms. myytävää alustaa (muistaakseni kahta erilaista). Itse aikoinaan ostin tuon punaisen alustan kun ensimmäistä kertaa tein netin kautta ulkomaan tilauksen ja hyvä on käytössä.

  VastaaPoista
 4. OK, hyvä tietää! Paperinauhasta lopulta tuon punaisen "tarjottimen" löysin, kyseltyäni sitä ensin turhaan esim. Sinellistä :)

  Lehtipollo: nopeaa toimintaa, kiva että sait järjestettyä näin pian

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kun olit myymässä. Se versafinen leimasinmuste pääsi heti eilen käyttöön, vaikken vielä olekaan tehnyt sivua valmiiksi, ja se toimi erittäin hyvin. Ja oli muutenkin kiva tavata.

  VastaaPoista