tiistai 25. elokuuta 2009

AakkoshaasteTällä kertaa Inspiroidu-haasteen aihe osui todella nappiin. Useita kuukausia jatkuneen aakkostenostolakkoni jäljiltä (jee, hyvä minä!) minulla on runsaasti vajaita aakkostarrasettejä ja oli hyvä yhdistellä niitä näin vapaasti. Haaste tosin rajasi värin heti punaiseen; punaisia aakkosia minulla oli tarpeeksi.

Jatkoin tutulla linjalla eli omatekoisia koristeita hyödyntäen. Sivun kaikki isot koristeet ovat omatekoisia. Olen myös innostunut "maalaamaan" soikion muotoisella mustetyynyllä kuten tein tässä sivussa. Sillä tavalla saa kivaa jälkeä. Tärkeintä tässä sivussa on kuitenkin teksti. Pahoittelut taas valokuvien sensuroimisesta.


Tarvikkeet:


Aakkostarrat American Crafts, Doodlebug ja Cosmo Cricket. Pienet aakkoset Making Memories. Punavalkoinen taustapaperi October Afternoon, "toimistopaperi" Jenni Bowlin. Ruskea kuviopaperi Maya Design, muotoonleikattu pahvi, joka toimii pienimmän valokuvan kehyksenä October Afternoon. Käytetty myös useamman väristä mustetta, liituvärejä sekä punaista glitterliimaa. Kukka- ym. koristeet itse tehtyjä.
7 kommenttia:

 1. Voi miten ihana! Värit, kysymys, tarinointi kaikkineen, koko sivu, tuttu tyylisi... Tykkään <3

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat kukkaset! Suloisen vaaleanpunainen tyttöjen retkileiska muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Noi kukat on kyllä vaan niin upeita!!! Sivu on musta samaan aikaan hempeä ja raikas, mikä musta tuntuu täysin mahdottomalta, mutta sinä sen osaat!

  VastaaPoista
 4. Hauska ku mikä. Mie niin tykkään aina näistä lasten sanomisista. :) Omatekemät koristeet on hienot ja tuo timattikiekura.

  VastaaPoista
 5. Awww, lapset ne sitten osaa :D
  Ja ai vitsit kun rupesi tekemään mieli jätskiä :P
  Mielettömän upea sivu. Kivat nuo glitter-reunukset kuvien ympärillä, näyttävät tosi kivoille tuon ihan reunoilla olevan paperin kanssa, kun molemmissa on samaa aaltomaista muotoa.
  Koristeet ovat kyllä ihanimmat tässä, niin upeita <3

  VastaaPoista
 6. Hihihii, ihana kysymys! Otsikon asettelu on ihan mun suosikki juttu, tuon suodatinpaperikukkasen lisäksi.

  VastaaPoista
 7. Voit kertoa prinsessalle, että sitä Turua on ehdottomasti vähän Tuomiokirkossa, joessa ja sen rantakaduilla, kukkuloissa, jäätelöratikassa, puistoissa, puissa (erityisesti Tammissa ja muissa jaloissa lehtipuissa) ja kaikessa semmosessa mukavassa, erikoisessa ja jännittävässä.

  mun mielestä tosi söpö sivu.

  VastaaPoista