torstai 30. heinäkuuta 2009

Koristeita kankaastaAina välillä minut valtaa halu tehdä itse koristeita scrapbook-sivuihin ja kortteihin. Nyt olen tehnyt sydämiä ja ympyräkoristeita jojotekniikalla. Nämä ovat aina tällaisia kokeiluja, mutta jotkut myös onnistuvat; oma suosikkini on tuo ylin, vaaleansininen. Kooltaan se on aika pieni, noin pari senttiä (haaraniittiä voi käyttää mittakaavan hahmottamiseen).

Kasasin ommeltujen koristeiden päälle nappeja, pahvikuvioita ja haaraniittejä. Kuten Pia K kirjoitti, haaraniitit ovat tosi käteviä kankaan kanssa. Nythän voin tarvittaessa vaihtaa haaraniitin ja napin väriä, jos koriste ei ole sopivan värinen siihen mihin sitä haluaisin käyttää.


Teen koristeita yleensä etukäteen, odottamaan eli näillekään ei ole mielessä käyttötarkoitusta. Pahasti näyttää siltä, että Inspiroidu-haasteeseen osallistuminen jää tällä viikolla väliin, vaikka jo kasasinkin metallikoristeita. Jälkikäteen sitten? Oivaltavin metallikoriste taisi olla tässä Elinarskun työssä. Keittiöstäkin selvästi löytää kaikkea kiinnostavaa skräppäykseen.

2 kommenttia:

 1. hihii! itseasiassa söin sitä minipiirakkaa samalla kun aloin tekeen sitä sivua ja kun olin syöny, niin rupesin sit vasta katseleen, et hei täähän vois sopia tähän!
  noi sun koristeet on tosi ihania! mäkin tahdon tuollasia. sulla on kyllä erityissilmää koristeille. :)

  VastaaPoista
 2. Sä oot kyllä parhain koristeiden tekijä, jonka tiedän. Ihania.

  Crackle accentista: Elinarsku on tässä mun esikuvani, mutta mun mielestä toimii parhaiten kaikella, jonka pinta on paperista. Varmasti toimisi kuvissakin, jos kuvan tulostaisi tavalliselle paperille, eikä valokuvapaperille. Liian paksua kerrosta ei saa tehdä, muuten ei halkeille. Toimii liimaavana aineena kuten Glossykin, välillä jopa liiaksi :)
  Vähän liian vähän olen vielä käyttänyt, täytyisi vielä kokeilla miten toimii vaikkapa paperikukkasissa. Kinkkisintä mun mielestä on ollut se, kuinka paljon sitä kannattaa käyttää. Kannattaa kuitenkin kokeilla.

  VastaaPoista