sunnuntai 23. elokuuta 2009

Takaisin askartelun pariin


Pieni potilas on parantunut (kiitos Pia K:lle ja muille parantumisterveisistä) ja reitti askartelukaapille on taas selvä. Olen miettinyt korttien tekemistä viime aikoina. Oma "pääharrastuksenihan" on scrapbooking ja sen lisäksi tykkään muusta paperiaskartelusta, myös korttien tekemisestä. Skräppäys tuntuu kaikista mukavimmalta kuten varmasti tästä blogistakin huomaa, ja itse tehdyt koristeet ovat uusi intohimoni. Korttien suhteen minua taitaa miellyttää eniten, ainakin tällä hetkellä, vintage, mitä se sitten tarkoittaakaan.


Nappasin vähän aikaa sitten tekemäni kukan tähän korttiin Priman lehden ja pienemmän kukan seuraksi. "Upotin" kukan korttiin leikkaamalla sydämen muotoisen reiän, johon kukan kiinnitin. Tämä auttaa hiukan kolmiulotteisuuden kanssa, ja kukka ei täysin liiskannu, jos kortin postittaa.


Toivottavasti pääsen myös pian kunnon blogikierrokselle. Vaikka mitä kivaa on ilmestynyt viime päivien aikana.

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että sairaus alkaa olla voitettu! (Meillä tuntuu nenä vasta aloittelevan vuotamista...) Tosi ihana kortti! Tykkään sun korteista(kin) koska ne on niin erilaisia kuin muilla.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti! Itse tekemäsi kukka on nätimpi kuin Priman. Mielestäni nuo valmiit kukat ovat usein jotenkin väärällä tavalla oikean näköisiä, en oikein tiedä miten.

  VastaaPoista
 3. Ihanan romanttinen kortti! Ja tosi hieno tuo itsetehty kukka. <3

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti, kaunis kukkanen :)

  VastaaPoista
 5. Itse tykästyin noiden kirjekuori- ja taskukorttien tekemiseen, joten suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
 6. Oih mikä ihanuus. Tässä on sellaista yksinkertaista tyylikkyyttä josta pidän kovin.
  Katselin pitkään muitakin juttujasi ja tykkään idearikkaudestasi :)

  VastaaPoista