sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Tällaista tarvitsisin itsekin


Maijun lahjapussukasta inspiroituneena koristelin kotoa löytyneen punaisen pussukan. Tällaisia olisi aina hyvä olla valmiina tuliaisisviemisiksi tai pikkulahjoille. Harkitsen kyllä vakavasti, että pitäisin pussin itse ja laittaisin sinne jotain, joka saa hyvälle tuulelle. Vaikka elokuvateatterin sarjalipun..

Idean koristeeseen sain Martha Stewartin parin päivän takaisesta tv-ohjelmasta, jossa taiteltiin piparireunaisesta paperisuikaleesta pyöreä koriste. Tässä on linkki ohjeisiin, jotka tosin kuulostavat paljon monimutkaisemmilta kuin ovat. Muuten olen käyttänyt kaapista löytyneitä materiaaleja, joihin kuuluu tuo Etsystä aikoinaan ostettu Think happy -lappunen.

6 kommenttia:

 1. Voi että kun kaunis pussukka! Tosi kiva tuo kukka-koriste, pitäisipä koittaa itsekin (tosin en ole vielä ehtinyt koittaa kukan tekoa sillä edellisellä ohjeellakaan...!). Tosi kaunis myös tuo "varrellinen" kukka.

  VastaaPoista
 2. Ihana kukka tosiaan - tosin minusta hassu ajatus, että "tuhlaisi" piparireunaista paperia tähän tarkoitukseen, kun tuo reunahan on varmaan aika kätevä leikata haitaritaittelun jälkeen, ainakin jos paperi on ohutta. Millä kiinnitit kukan pussiin? Siinähän on aika kapeat kohdat, jotka osuvat alustaan, vai mitä?

  VastaaPoista
 3. Pia K: odotas, kun kerron miten leikkasin piparireunan :) Voin tehdä siitä erillisen postauksen

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno kukka!
  Ja vastaukseksi kysymykseesi Lomaa-sivustani printtasin tekstin suoraan kuvaan, ja se vasta olikin helppoa. En ole ennen kokeillut, vaikka minulla on Photoshop Elements 7. Tässä opettelen sillä tekemään kaikenlaista pikku hiljaa, ehkä kunnollisia hybridisivujakin tulee ennen pitkää :)

  VastaaPoista
 5. Ommu: hybridisivut kiinnostaisivat minuakin, vaikka en itse printtaa kuvia.

  Pia K:n kysymykseen vielä, piparireunan voisi tosiaan leikata haitaritaittelun jälkeenkin (hyvä idea), mutta omani olen leikannut kulmanpyöristäjällä. Kukan kiinnitin pussiin Glossy Accents -koholakalla, joka on nykyään "yleisliimani" :)
  Kuumaliima voisi myös olla vaihtoehto tai ehkä niittaaminen, jos tuo tähti peittäisi sen niitin?

  VastaaPoista
 6. Mielettömän nupea pussukka. Tykkään, tykkään ;)

  VastaaPoista