tiistai 21. heinäkuuta 2009

Taitteluharjoituksia


Olen kamppaillut itseni kanssa siitä, pitäisikö hankkia Scor-Pal -taittelualusta (käytettyä en ole onnistunut hankkimaan), mutta toistaiseksi teen nuuttaukset paperileikkurin ja kohokuviointikynän kanssa. Hyvin toimii niinkin, sillä paperileikkurissahan on sentti- ja tuumamitat valmiiksi. Omien hermojen kanssa on välillä toinen juttu..

Kokeilin näitä "maitopurkkilahjarasian" taitteluohjeita ja taistelin yläosan kanssa ties kuinka kauan. Joko ohjeet olivat puutteelliset tai luin niitä väärin. Pitää kokeilla joskus uudestaan, sillä ajatuksen tasolla tykkään maitopurkkilahjarasiasta kovasti. Ajattelin laittaa tänne suklaarusinoita tms. helposti purkista kaadettavaa makeaa, ja koristelin purkin lahjansaajan nimikirjaimilla.

Jos innostut kokeilemaan noita samoja ohjeita, kerrothan, onnistuiko ja mitä tein väärin.

2 kommenttia:

  1. Mun kokemus noista taittelualustoista on, että älä osta :) Toki mulla ei oo sitä ihan oikeaa Scor-palia vaan sen karvalakimpi pikkuveli, mutta huomaan kerta toisensa jälkeen tekeväni kaikki taitokset juuri paperileikkurin ja kohokuviointikynän kanssa.. se on vaan niin paljon kätevämpää. Tuota maitopurkkia pitää kyllä kokeilla, voisin yrittää sitä sillä mun boxmakerillä, ja raportoida, ellei tulos ole aivan karmeaa tappelua.. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, joka tuli tänään todella tarpeeseen! En meinaan olisi itse tajunnut nuutata kartonkia pallopääpuikon ja paperileikkurin kanssa. Värkkäilin tänään sellaista projektia, jossa nuuttauksen suoraan ja mittojen mukaan oikeaan paikkaan oli erittäin tärkeää ;)

    VastaaPoista