maanantai 20. heinäkuuta 2009

Tuorein inspiroituminen


Tällä kertaa Inspiroidu-haaste osui tosi sopivasti, sillä olin juuri loman ensimmäisellä viikolla hankkinut uusia nauhoja ja niitä oli kiva päästä käyttämään. Aluksi meinasin tehdä jotain muuta, mutta lopulta rei'itin valokuvan reunat ja pujottelin osan nauhoista niihin ikään kuin kehykseksi. Yhdestä nauhasta tein valokuvalle kruunun.

Tämä sivu on tavallaan Hempan inspiroima, sillä halusin skräpätä muistosta, josta minulla ei ole valokuvaa. Päätin, että ei haittaa, vaikka valokuva on kuukausi aikaisemmin otettu; se liittyy tähän kesään joka tapauksessa. Valokuvan ja muiston epäsuhta ei itse asiassa haittaa ollenkaan!


Pääsin viime viikolla ensimmäistä kertaa käymään Heinikassa (osa nauhoista on sieltä, osa sisustuskaupasta). Tapasin samalla matkalla myös Omulin ja istuimme hetken rupattelemassa skräppäyksestä. Mukavaa!


Tarvikkeet:

Taustapaperi Making Memories, ruskea kartonki Bazzill. Aakkostarrat American Crafts. Pahvikiekura October Afternoon, kakunkynttilät My Mind's Eye. Stickles-kimalleliimaa. Tekstipalkit ja kalenteri journalinglappuvaihdon myötä saatuja. Nappikukka itse tehty, käytetty myös vaaleanpunaista ja punaista akryylimaalia sekä punaista liituväriä.

11 kommenttia:

 1. Hieno sivu täynnä pieniä, loistavia oivalluksia. Otsikko aukeni vasta lukemalla tekstit - tästä pidin aivan erityisesti! Kynttilät kiva idea, taidanpa skräpistellä sen johonkin omaan sivuuni.

  VastaaPoista
 2. Ihana tarinointi! Kaunis sivukin, tykkäsin varsinkin kimalleliimasta, sitä näkee aika harvoin pelkällään käytettynä. Ja juu, kannattaa osallistua välillä myös korttihaasteisiin (jos vaan aika riittää...), teet myös upeita kortteja!

  VastaaPoista
 3. No voi ei! Nimen kirjoitusvirheen lisäksi unohdin sanoa, että noi itsetehdyt kukat on ihan mielettömän upeita. Innokkaana odottelen omaa sydänleikkuriani saapuvaksi, niin pääsen kokeilemaan tuota samaa mallia!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienolta näyttää! Sinulle on kyllä kehittynyt ihan oma tyyli skräpätä ja se on minusta hirmuisen kivaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tarinointi, jälleen kerran! Ja koko sivu... tämä on se tyyli jota ihannoin kaikkein eniten - olen kuitenkin nyt hyväksynyt tosiasiat, että se ei ole minun skräppäystyylini :( Silti aina nautin sinun sivujesi näkemisestä yhtä paljon!

  VastaaPoista
 6. Ihanan monipuolinen sivu ja kiva tarina :)

  VastaaPoista
 7. Tuo kruunu on tosi kiva. Ja muuten nuo itse tehdyt koristekukkaset on tosi kiva idea. Jotain pientä kivaa tekemistä silloin kun tekee mieli askarrella, muttei kovin kauheasti kerkeisi ja niitä voi sitten myöhemmin käyttää hyödyksi.

  VastaaPoista
 8. Lasten logiikka on mahtavaa! :) Ihana sivu, tykkään noista tekemistäsi kukista.

  VastaaPoista
 9. ihana! tuo teksti on kans niin suloinen! vain lapset voi sanoa noin. :) tosi kaunis sivu kaikenkaikkiaan.

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva sivu! ja olet oikeassa, yhtään ei haittaa, vaikka kuva ja teksti on eriparia. Tykkään kovasti noista leikellyistä kukista, alan jo odottaa niitä aina sun sivuja katsellessani :) Ne vaan sopivat sivuun kuin sivuun. Tuttuja journaling-lappuja muuten, hyvä kun meni käyttöön...

  VastaaPoista
 11. Tämä on ihan mielettömän ihana sivu.

  VastaaPoista