keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Jotain tällaista


En ole viime aikoina tehnyt kovin paljon kortteja, mutta nyt inspiroiduin Jehkottaren korttihaasteen luonnoksesta, jota tosin muokkasin hiukan. Toivottavasti se on sallittua.

Tämän kortin värit ja tyyli tuntuvat "omilta" eli jos kortti-into taas iskee, ehkä teen jotain tämän kaltaista. Tykkään korttien tekemisestä tosi paljon, mutta tuntuu, että valmiita kortteja on jo liikaa ja en sittenkään löydä oikeaa korttia kuhunkin tilanteeseen. Miten ihmeessä kaikki muut ovat ratkaisseet saman ongelman?

Ylimmässä kuvassa on kortti sellaisena kuin saaja sen saa eli nauhalla suljettuna.

Seuraava vaihe näyttää tältä.


Ja avattuna kortti näyttää tältä.

5 kommenttia:

 1. Wau! Täähän on todella upea! Tykkään todella paljon, eikä haittaa ainakaan minua että muokkailit mallia. Ihan mieletön!

  VastaaPoista
 2. Kivasti toteutettu kortti. Kauniit värit.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvännäköinen kortti! Ihanat linnut :)
  Eipä minullakaan ole koskaan korttia, kun sellaista tarvitsisi, vaikka niitä kuinka tekee. Varsinkin synttärikortit tulee tehtyä aina viime tipassa kauhealla paniikilla... Jotenkin ne pääsee aina yllättämään, vaikka samaan aikaan joka vuosi ovatkin! ;)

  VastaaPoista
 4. Kivaa kun osallistuit! Kortti on aivan mahtavan upea! rakastan sen värejä, nauhaa, kaikkea! Ooh. Niin ja ei mullakaan koskaan ole valmista korttia, joskus saatan tehdä hyvissä ajoin kortin jotain tiettyä varten, mutta yleensä nämä "ylimääräiset" kortit menevät mammun tai ystävien kautta eteenpäin jollekin onniteltavalle/kiitettävälle/jne. Kaikki on tyytyväisiä, minä siitä että saan "turhat" kortit pois jaloista pyörimästä, sitäpaitsi tykkään tehdä toisille hyvän mielen, ja korteilla se ainakin onnistuu. No tulipahan tekstiä :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis kortti ja taidokkaasti tehty, ihanat väritkin=O)

  VastaaPoista