keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Journalinglappujen vaihtoa?


Upouusista journaling- eli tarinointileimasimistani innostuneena (kiitos Omuli vinkistä): kiinnostaisiko ketään journalinglappujen vaihto? Journaling- eli tarinointilaput ovat skräppäystarvikkeita, joihin kirjoitetaan scrapbook-sivun teksti. Toki tekstin voi kirjoittaa suoraan taustapaperillekin, mutta journalinglaput tuovat sivuihin eloa.

Vaihdettavat journalinglaput voivat olla itse leimaamalla tehtyjä tai esim. stanssaamalla tai Slicella leikattuja tai jonkun valmistajan valmiita journalinglappuja. Tärkeintä on, että niihin mahtuu skräpätessään kirjoittamaan.

Kukin osallistuu vaihtoon kahdella erilaisella journalinglapulla, joita molempia tulee olla yhtä monta kuin osallistujia (esim. 7 + 7). Itse osallistun 7 Gypsiesien valmiilla journalinglapuilla, jotka ovat kaikki erilaisia, mutta samasta setistä sekä valokuvan mukaisilla, itse leimaamillani Autumn Leaves -leimasimilla tehdyillä journalinglapuilla (kuvassa oikealla).

Voin koordinoida vaihdon. Ilmoittautumisia toivon kesäkuun loppuun mennessä ja journalinglappujen lähettämistä 7.7. mennessä. Laitan osallistujille tarkemmat ohjeet kesäkuun lopussa. Vaihto on nyt täynnä ja olen lähettänyt sähköpostia niille, joiden sähköpostiosoitteet minulla on. Pinjami ja Päivi, laitattehan viestin..

Mukana tähän mennessä
- Xing
- Pinjami
- Päivi
- Pia K
- Emilia
- Manssu
- Hemppa

Kivointa taitaisi olla, jos jokainen saisi yhden kutakin eli erilaisia journalinglappuja (siis 14 erilaista kullekin, jos osallistujia on 7)?

10 kommenttia:

 1. Minä voisin mielelläni osallistua. Mulla on noi tarinointilaput olleet aina vähän kulmakivi skräppäyksessä ja tästä voisin saada vähän potkua, jotta jaksaisin panostaa niihinkin.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tulisin mukaan. Käykö sellainen seitsemän kappaleen satsi, että eivät ole samanlaisia tai samaa sarjaakaan, mutta saman valmistajan ja samaa kokoa keskenään?

  VastaaPoista
 3. Pia K: kyllä käy, ja muokataan muutenkin tarvittaessa sääntöjä :) Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 4. Kelpuutetaanko esim slice:lla jostain kivasta paperista leikatut lappuset?

  VastaaPoista
 5. Mä voisin osallistua kanssa; ainakin toinen lappunen olisi leimattu ja toista vielä mietiskelen...

  VastaaPoista
 6. Manssu: kiva juttu, lisäsin sinut listaan

  VastaaPoista
 7. Mä tulisin mukaan mielelläni myös.

  VastaaPoista
 8. Hemppa: tervetuloa. Sovitaan, että vaihto on nyt täynnä eli vaihdettavien journalinglappujen määrä on se 7 + 7.

  VastaaPoista