tiistai 9. kesäkuuta 2009

Oranssia ja valkoista


Paperikierteen kesäkuun haaste inspiroi minua tekemään sivun, joka on "omaa tyyliäni". Siitä löytyy erisävyisiä musteita, liituväriä, paperiveitsellä leikattuja yksityiskohtia sekä pyöristettyjä, kohotettuja kohtia ja vähän revittyäkin paperia.

Taustapaperi on oikeasti oranssimme kuin kuvassa näyttää ja mukana on myös oransseja yksityiskohtia. Idean sivuun sain oikeastaan paperisilppulaatikossa pyörineestä valokuvakehyksestä, joka syntyi sattumalta, kun leikkasin Making Memoriesin tekstipalkkilehtiöstä yhden sivun sisäosan muuhun käyttöön ja sivun pallokuvioiset ulkoreunat jäivät pyörimään laatikkoon tarpeettomina. Toinen minulle tärkeä yksityiskohta on oranssin taustapaperin toinen puoli, joka pilkistää esiin sivun vasemmassa reunassa ikään kuin kasvin alimpana osana. En tiedä, huomaako sitä kuvasta.

Valokuvassa näkyvä käsi ei ole omani, koska istuin mangoleivoksen puolella.. Ihana skräpätä näin kevyestä, mukavasta aiheesta! Tätä haastetta oli todella kiva tehdä.


Tarvikkeet:

Oranssi taustapaperi My Mind's Eye (Little Blossom Paper). Kohokuvioitu valkoinen paperi K & Company, toinen valkoinen paperi Core'dinations, muotoonleikattu paperi Jenni Bowlin. Aakkostarrat American Crafts. Tekstipalkit leimattu Making Memoriesin leimasimilla, valokuvan kehys leikattu Making Memoriesin tekstipalkkipaperista. Kukka Priman, perhoset omasta paperisilpusta leikattuja, yläreunan kasvi leikattu SEI:n paperista. Käytetty myös vaaleanpunaista lankaa, kellertävää liituväriä sekä vihreää ja oranssia mustetta.

3 kommenttia:

  1. Tää on kyllä niin sun tyylinen sivu että. Ihanan herkullinen aihe, oikein kuola valuu kun kuvaa katselee. Sivussa on taas niin kivoja yksityiskohtia. Tykkään kun sun sivuja ei ikinä voi nähdä kokonaan yhdellä katsomisella, vaan aina löytyy jokin uusi yksityiskohta.

    Onnea muuten Paperikeijun DT paikasta. :)

    VastaaPoista
  2. oih, miten makoisan näköinen leivos. nam! Tuo kehys on kyllä ihana!

    VastaaPoista