perjantai 3. huhtikuuta 2009

Vielä ehtii eli Craftican haaste


Craftican haaste kehotti jo viikkoja sitten käyttämään vähintään kahdella eri tavalla maalia. Maalin käyttäminen on minulle tuttu tekniikka. Sen takia halusin kokeilla erityyppisiä juttuja. Maalasin akryyliväreillä kalvolle (tein kukkia), käytin paperin reunaa sabluunana, kehystin valokuvat maalilla ja raaputin osan maalista pois, maalasin otsikon alla näkyvän puoliympyrän, tein pienempiä ympyröitä puolikuivan maalipurkin kannella ja käytin krakleerausmaalia valokuvan päälle.


Akryylivärit tarttuvat todella hyvin kalvoon; kannattaa kokeilla! Tykkään myös "maalilla kehystämisestä", jota olen kokeillut ennenkin. Sillä saa aikaan hiukan unenomaisen, utuisen vaikutelman. Sivussa on käytetty myös liituvärejä, joita ei taideta laskea varsinaiseksi maaliksi.


Sivun aihe liittyi remontointiin eli tapetin poistamiseen, mutta samalla myös siihen, että tapetin poistamisessa auttoivat ystävät. Minä olen meidän perheessä yleensä se, joka remontoi (selvästi toisen scrapbook-sivun aihe :).


Sivu on minulle poikkeuksellista kokoa eli 12*12 tuumaa. Osa reunuksia kiertävästä tekstistä on sensuroitu ja kuvasin sivun ikävästi vinoon. Perusidea toivottavasti käy kuitenkin selville; maalin kanssa on kiva leikkiä.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Fancy Pants, muotoonleikattu keltainen kartonki ja valkoiset koristereunukset Bazzill. Kohokuvioitu valkoinen kartonki K & Company. Kukka Priman, siirtokuvat Basic Grey. Käytetty myös akryylimaaleja, krakleerausmaalia, valkoista mustetta ja liituvärejä.

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis sivu, ihana värimaailma!

  VastaaPoista
 2. Niin hieno että!! Tosi kivat värit ja jälleen kerran niin luovia ideoita. Tykkään kovasti tuosta keltasesta kartongista ja siitä, että olet chalkseilla korostanut tuota tapettia?!

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti sivu, sulla on taito käyttää kauniisti tällaisia ihananhempeänraikkaita värejä :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti & kiva!
  Kivasti oot käyttänyt maaleja monella tapaa. Maalit ja koristeet antavat sivulle tosi kivasti kolmiulotteisuutta.
  Ainiin, ja värit on kans tosi kivat.

  VastaaPoista