maanantai 6. huhtikuuta 2009

Paperileikkureista

Oma paperileikkurini on Fiskarsin perusmallia. Leikkurin hyvä puoli on (saatavuuden lisäksi) tukevuus ja se, että leikkurin alta saa käännettyä esiin yhdistetyn tuuma- ja senttimitan. Se helpottaa leikkaamista. Huono puoli leikkurissa tunnetusti on, että sen terät tylsyvät todella nopeasti eli niitä täytyy vaihtaa usein. Vaihtaminen on helppoa, mutta varaterien jatkuva hankkiminen lisää salakavalasti leikkurin hintaa.

Minkälainen leikkuri sitten olisi hyvä? Olen huomannut, että monilla on hienomman oloinen, mutta enemmän tilaa vievä Fiskarsin malli. Kuulisin mielelläni siitä ja muista "uusista" leikkureista kokemuksia.

Ja jos kaipaa päivän piristystä, miten olisi tämä? Jos siis kaipaa paperileikkuriin tilaa MP3-soittimelle. :) Hämmentävää..

2 kommenttia:

  1. Tuo MP3-juttu oli kyllä todella hämmentävä :D mitähän niihin paperileikkureihin seuraavaksi lisätään? Sähköhammasharja? :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on ollut jokusen kuukauden tuo "hienompi malli" ja olen ollut siihen mielettömän tyytyväinen. Tilaa se toki vie hieman enemmän, mutta mielestäni laatu korvaa sen! Ja onhan tuosta olemassa se kapoisempi malli "portable". Kurkkaapa Alin seinältä näiden kahden ero: http://aliedwards.typepad.com/photos/uncategorized/2009/01/14/table.jpg
    Varmasti tuolla pienmmälläkin pärjäisi!

    VastaaPoista