tiistai 31. maaliskuuta 2009

Sillisalaatti-inspiroituminen


Viimeisin Inspiroidu-haaste kehotti tekemään sillisalaattia. Aihe oli helppo keksiä, sillä halusin skräpätä ystäväni Marien vierailusta ja yrityksestämme kokeilla koko ajan jotain uutta. Emme tapaa kovin usein, joten harvinainen askartelumahdollisuus oli pakko hyödyntää. :)

Tein sivun oikeastaan jo viikonloppuna, mutta en ollut siihen tyytyväinen. Minulla on tällä hetkellä ärsyttävä tapa jättää sivut kesken ja muutenkin inspiraatio on vähän kadoksissa. Toivottavasti se palaa pian. "Viimeisellä kierroksella" lisäsin sivuun reunimmaiset paperisuikaleet (ne sinivalkoiset) sekä vauvanruokapurkin kuvan.

Tarvikkeet:

Aakkostarrat Heidi Swapp ja Making Memories. Paperisuikaleet Cosmo Cricket, Daisy D ja oma silppulaatikko, josta myös "vauvanruokapurkki" sekä tarvikkeet koristeisiin. Numerotarrat American Crafts, siirtokuvat Cosmo Cricket.

9 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanaa papereiden yhdistelyä! Niin kauniita värejä ja kuvioita...

  VastaaPoista
 2. :D Loistavaa! Ja olimmehan me ihan rauhassakin, ainakin monta minuuttia!

  VastaaPoista
 3. kauniita värejä!!!! ja kiva sivu muutenkin minusta! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään väreistä, tykkään tästä runsaudesta. Ihana yksityiskohta tuo vauvanruokapurkki. Eikä tuo otsikkokaan ole yhtään hullumpi ;)

  Mulla oli joku aika sitten myös tuo sama tapa jättää sivu kesken. Joskus keskeneräiset tekeleet saattoivat lojua pöydällä lähes viikon ennenkuin sain ne valmiiksi. Mutta kyllä se siitä sitten taas alkaa sujumaan :)

  VastaaPoista
 5. En voi kuin todeta muiden tapaan, että ihanaa värien ja papereiden yhdistelyä! Tuo Sweet nothin's jotenkin kiteyttää koko sivun jujun... Tämä tykkää! =)

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit! Käyppä kurkkamassa blogissani uusi tapaaminen!

  VastaaPoista
 7. Sulla on kyllä mahtava taito käyttää useaa kuviopaperia niin, ettei mikään niistä vie koko huomiota ja kaikki erilaisuudesta huolimatta sopivat toisiinsa loistavasti. Tykkäsin tästä sivusta kovasti.

  VastaaPoista
 8. ÖköMökön skräppäystarvikevaihto alkaa :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan "tilkkutäkkimäinen", herkkä ja kaunis <3

  VastaaPoista