torstai 9. huhtikuuta 2009

Silhuetinleikkausharjoituksia


Pitkästä aikaa kortti! Aiheen arvaa varmasti kuvasta eli kyseessä on onnea uuteen kotiin -kortti.

Kokeilin tällä kertaa silhuetin leikkaamista Sharyn Sowellin ideoiden mukaisesti. Talo ei ole itse suunnittelemani, vaan oma tulkintani Sowellin leikkaamasta talosta. Se on kuitenkin omin kätösin piirretty ja leikattu, käytin leikkaamiseen Fiskarsin sormiveistä.

Sowell opettaa kirjoittamassaan kirjassa silhuetinleikkaamista ja antaa oikeudet käyttää leikkausmallejaan omaan käyttöön ja lahjaksi, kunhan ei käytä niitä kaupallisiin tarkoituksiin. Haaveilen siitä, että leikkaustaitoni kehittyisivät ja pystyisin kehittämään ihan omia malleja.. Tekniikka on tosi kiinnostava ja ehdottomasti haluan siinä kehittyä.

Tuntuu tosi hassulta laittaa blogiin näin selkeästi valmiin mallin mukaan tehty kortti (en muista milloin olisin tehnyt kortin näin suoraan esikuvaa jäljittelemällä). Toisaalta kyseessä on taito, jota ei opi harjoittelematta ja tekijä suorastaan kannustaa harjoitteluun. Jatkan siis leikkaamista. :)

6 kommenttia:

 1. Todella hienosti olet silhuettileikkauksessasi onnistunut;) Nostan hattua sinulle tässä erittäin haastavassa lajissa:)

  VastaaPoista
 2. hei kiitos mielenkiintoisesta linkistä. en olekaan sharynin sivuun ennen törmännyt. pitää itsekin kokeilla tuota leikkelyä! hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. vau! sehän on ihan mielettömän upea! Luulisin että minulla lähtisi järki jos tuota yrittäisin. hihii! Joten aion vain ihailla sinun tuotoksia sen sijaan :)

  VastaaPoista
 4. Nää siluettikortit on tosi hienoja! Jo silloin kun teit sen raskaanaolevan naisen siluetin mä olin ihan myyty. Täytyisi vaan ahkerasti itsekin harjoitella :) Niin ja kiitos kivasta linkistä. Mullekin se oli uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
 5. Tosi upea silhuettikortti! Tämä kuuluu niihin asioihin, joita haluaisin ehdottomasti kokeilla, kunhan vaan aikaa ja hermoja riittäisi tarpeeksi.. Hermojeni vielä kehittyessä, katselen mielelläni sinun upeita tuotoksiasi :)

  VastaaPoista
 6. Oh, ihana kortti!
  Hmmm.. nyt kyllä heräsi kiinnostus itsekin testata, kun katselin tuota linkkiä. :o
  Onko se fiskarsin sormiveitsi toimiva kapistus, vai tuntuuko sellaisella leikkaaminen kuinka kömpelöltä? Tietystihän sekin varmasti vaatii totuttelua, mutta mietin, mikä sitten olisi paras hankinta aloittelevalle paperinleikkaajalle..

  VastaaPoista