sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Puutarhainspiroituminen


Inspiroidu-haaste puhui osoitteista, tässä on oma sivuni. Mökin varsinaista osoitetta en halunnut käyttää, sillä tässä tapauksessa nimi toimii osoitteena. Kuten sivusta huomaa, minulla on vanhojen-aakkostarrojen-hyödyntämiskausi. Olen maalannut osan aakkosista vihreällä tai vaaleanpunaisella liituvärillä.


Muutenkin liituväriä on käytetty: Jenni Bowlinin taustapaperi on alkuperäisiltä sävyiltään varsin vaalea. Käytin tummanruskeaa liituväriä reunoihin, maalasin oksan, osa kukista sai vaaleanpunaisen sävyn. Taivasta jäljittelevään kuviopaperiin käytin tummansinistä liituväriä.


Toinen käyttämäni tarvike oli sormiveitsi. Toistankohan itseäni? :) Veitsellä leikkaaminen tuntuu luontevalta tekniikalta tällä hetkellä. Leikkasin SEIn paperista vihreän kasvin (siis tuon isomman). Pieni oksa on leikattu kuvioleikkurilla. Leikkasin osan taustapaperin kuvioista koholle ja "nostin" ne kohotarrojen avulla.


Tämä sivu on muuten taas tuumakoossa 12*12. Olenkohan siirtymässä isompaan kokoon?

Tarvikkeet:

Taustapaperi Jenni Bowlin, taivaansininen paperi ja lankkupaperi saatu vaihdossa Hempalta. Vaaleanvihreä paperisuikale Bazzill, vaaleanvihreä pitsireunainen paperi Creative Imaginations. Sahareunainen paperi Making Memories. Vihreä kasvi leikattu SEIn paperista, toinen vihreä oksa Priman. Valkoinen kukka Heinikasta. Aakkostarrat American Crafts. Käytetty monen sävyistä liituväriä.

10 kommenttia:

 1. Hi, it's a very great blog.
  I could tell how much efforts you've taken on it.
  Keep doing!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis. Tuo lintupaperi on ihastuttavaa, samoin kohollaan olevat lehdet.

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi upealta! Tuo lintu on kyllä suloinen!

  VastaaPoista
 4. kyllä kannattaa olla tavoilleen uskollinen (siis liituväreissä ja sormiveitsessä) ja sitten toisaalta tosi kiva kun on 12x12-koossa. (mullakin on muuten haastesivu tekeillä 12x12-koossa)
  Sivu on tosi kiva taas runsaudessaan!

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis sivu! Tuo lintu+kukat näyttävät kyllä tosi ihanilta :)

  VastaaPoista
 6. Oi, taas niin kaunis sivu. <3 Ihanan runsas, herkkä ja kesäinen!

  VastaaPoista
 7. Kaunis sivu, jossa ehkä kaikkein hurmaavinta on vasemmanpuoleista kuvaa kiertävä reunus, joka muistuttaa valkoista lauta-aitaa :)

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavan kaunis kokonaisuus! :) Ihana kulman lintukoristus pikku yksityiskohtiaan myöten. :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana sivu! Tykkään niin väreistä kuin tuosta ihanasta lintupaperistakin!

  VastaaPoista
 10. Mielettömän kaunis! Ihastuin tuohon lintuun, mulla on nyt joku lintukausi meneillään ;) Vitsi mä en varmaan osaisi käyttää sormiveistä ollenkaan! Vai onkohan se oikeasti niin vaikeaa kuin luulen?

  VastaaPoista