keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Inspiroituminen


Tuorein Inspiroidu-haaste pyysi skräppäämään riippuvuudesta. Itse olen riippuvainen lähinnä teestä, mutta olen skräpännyt siitä usein, joten halusin tehdä sivun jostain muusta. Sylvanian Families -hahmot ovat niin söpöjä, että niihin voisin helposti kehittää riippuvuuden.. Kuvat nukkekodin remontista ovat muutenkin skräppäämättä, joten saatan palata aiheeseen myöhemmin.

Teknisesti sivu on erittäin yksinkertainen. Halusin tehdä kaksivärisen otsikon. Lisäksi hioin vihreää kartonkia ja leikkasin sydämiä Priman uutuuspaperista, jossa on jo valmiiksi ompeleita. Paperi on paksumpaa ja pehmeää, hiukan käsintehdyn oloista ja tosi kivaa myös toiselta puolelta. Sopisi hyvin akryylialbumeihin.


Tarvikkeet:

Vihreä taustakartonki Coredinations, aakkossuikale Cosmo Cricketin paperista. Kuviopaperineliö Daisy D:n, sydämet leikattu Priman paperista. Tekstipalkki Making Memories ja kaikki aakkostarrat American Crafts. Käytetty myös hiomapaperia ja vihreää liituväriä.

6 kommenttia:

 1. Mitäpä tähän taas sanoisi? Ihan mielettömän ihana, tykkään tässä sivussa ihan kaikesta! Ja nuo hahmot on kyllä söpöjä :)

  VastaaPoista
 2. Vai Sylvanian Families... hirmu suloisia ovat, ja mulle tuli sellaisia hämäriä muistikuvia, että heti piti googlata; nyt olen melko varma, että jollain lapsuuden kaverilla on ollut noita ja itse olen ollut salaa kade. Sivu on yhtä ihana kuin eläinsöpöläiset, erityisesti tykkään otsikon kaksivärisyydestä, kaunokirjainmallisuikaleesta ja siitä, että painotus on valokuvissa ja niiden ihastuttavissa hahmoissa.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana sivu. Nuo sydämet ja tuo aakkosrivi jotenkin korostaa noiden pikku "otusten" söpöyttä. Meillä näitä otuksia kerätään 1,5 vuotiaan varjolla... :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei, miten kerrassaan suloinen sivu! <3

  VastaaPoista
 5. tosi herttainen! ja ihan sun tyylinen :). tuo hiottu kartonki näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Voi miten söpöjä nuo otukset on! Ei ihmekään että olet jäänyt koukkuun! Tuo sinun vihreä tausta on kyllä nam!

  VastaaPoista