torstai 19. maaliskuuta 2009

Viikottainen inspiroituminen


Tämän viikon Inspiroidu-haaste meinasi jäädä väliin, mutta onneksi muistin Kirkkonummella aloittamani sivun ja tein sen loppuun. Tässä ylöspäin katsotaan lintua, joka ei oikeastaan näy valokuvassa, ja vertauskuvallisesti myös vanhempia, aikuisia ihmisiä.

Sivu on tehty Heidi Swappin sabluunoita ja tummanvihreää mustetta käyttäen. Levitin musteen meikkisienellä. Olen aika ihastunut sabluunoihin: ne sopivat omaan scrapbooking-tyyliini ja tuovat kivaa vaihtelua. Laadultaan Tim Holtzin sabluunat voittavat oman kokemukseni mukaan Heidi Swappin sabluunat kuusi nolla. Tim Holtzin sabluunat säilyvät mielestäni käyttökelpoisina paljon pidempään. Heidi Swappin vastaavilla on käytössäni ollut käyttöikää max. viisi käyttökertaa, jonka jälkeen sabluunat eivät enää tartu kovin hyvin. Tim Holtzin sabluunoiden kanssa ei ole ollut samaa ongelmaa. Edullisiahan ne ovat joka tapauksessa, joten viisi käyttökertaakin on tarpeeksi, mutta toki laatu vaikuttaa ostopäätöksiin.

Pääsin leikkimään tätä sivua tehdessäni myös lehdenmuotoisella, kohokuvioivalla kuvioleikkurilla. Ja jostain syystä tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun väritin siirtokuvia. Hassua, että se ei ole tullut aikaisemmin mieleen.

Tarvikkeet:

Pitsireunainen taustapaperi Creative Imaginations. Lehtisabluuna Heidi Swapp, lintuaiheiset siirtokuvat Jenni Bowlin. Muotoonleikattu tekstilappu Tampereen scrapbooking-tapahtuman työpajasta, sydänneula Pia K:lta vaihdossa saatu. Käytetty myös lehdenmuotoista kuvioleikkuria, hiomapaperia, tummanvihreää mustetta, liituväriä vihreän eri sävyissä sekä Promarker-tusseja.

9 kommenttia:

 1. Niin kaunis, niin herkkä, niin voimakas.

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma tässä! Ja nuo lehti-sabluunat näyttää tosi kivoilta. Samoin kuin nuo väritetyt siirtokuvatkin, ei ole kyllä täälläkään tullut mieleen niitä lahteä värittelemään, joten mahtava oivallus!

  Jotenkin tuntuu, että yksi jos toinenkin Heidi Swapin tuote on aika onneton! Itse en ole kovinkaan vakuuttunut hänen leimasinteen laadusta ja olen kuullut, että rub onsit on tosi onnettomia...

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman hieno! Tuo valokuva on niin onnistunut ja koristelut tukevat kuvaa loistavasti :) Kiitos myös sabluunavinkistä. Täytyy pitää mielessä, kun olen ajatellut myös moisia hankkia :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tunteikas sivu missä paljon kivoja yksityiskohtia. Sulla on hieno käsiala!

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja herkkä kokonaisuus! tykkään kovasti sabluunalla tehdyistä lehdistä, ihailin niitä jo siellä Kirkkonummella. Mäkin intouduin hankkimaan yhden Heidi Swappin sabluunan, en ole vielä testannut. Harmi, jos laatu heikko. Mulla on yksiä Heidin pahvikirjaimia, jotka on hienoja, mutta käytettävyydeltään luokattoman huonoja. Täytyy noita Timin sabluunoita katsella seuraavalla kerralla.

  VastaaPoista
 6. Ihana. Värit on kauniit, samoin kuvan tunnelma. Nuo lehdet ja väritetyt linnut... kaikki vaan on taas niin jees tässä sivussa.

  En ole paljon kuullut kehuttavan Heidi Swappin tuotteita. Ikävää, että laatu on heikko kun hinnat kuitenkin on ihan samat kuin muillakin tuotteilla.

  VastaaPoista
 7. Koskettava teksti ja sivu on todella kaunis. Sopii hyvin kuvaan.

  VastaaPoista
 8. hyvältä näyttää!!

  VastaaPoista
 9. Tosi nätti! Varsinkin lintu :)

  VastaaPoista