lauantai 28. maaliskuuta 2009

Uutta käyttöä siirtokuville


Creating Keepsakes -lehdessä oli vinkki siirtokuvien käyttämisestä kynien koristeluun. Oli pakko kokeilla. Innostuin, ja etsin lopulta koristeltavaa myös ompelutarvikkeiden joukosta ja meikkipussistani. Ei siis saa säikähtää esineiden ulkonäköä; en ole antamassa niitä lahjaksi. :)

Yllättävän hyvin siirtokuvat kuitenkin kyniin (tai meikkitarvikkeisiin) tarttuvat. Edullinen ja näyttävä idea esimerkiksi opettajien kiitoslahjoihin... Tai oikeastaan mihin tahansa.


Sain myös Nannulilta tunnustuksen. Suurkiitos ja toivottavasti päästään joskus tulevaisuudessa sinne Tukholmaan! :) En jaa tunnustusta eteenpäin, sillä pelkään, että unohtaisin jonkun ihanan ja inspiroivan blogin listasta.

Yhteisesti kuitenkin hatunnosto ja inspiraatiota jokaiselle.

4 kommenttia:

 1. Innostunut hihkaus pääsi huulilta kun luin tuon otsikon, kun sulla on aina näitä kivoja "erikoisjuttuja" :) Oikein kiva postaus ja nuo kynät on kyllä tosi hienon näköisiä. Ihastuin tuohon lintuun, minkähän valmistajan se mahtaa olla?

  Nyt mietin jo itsekin mihin sitä raaputtelisi vähän siirokuvia :)

  VastaaPoista
 2. voi että miten kivoilta ne näyttää!!! Olisi kiva käyttää noin vaikka aina arkin viimeiset kuvat tai tekstit. Upeita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Pikkuhelistin ja Laura: ihan totta, tällä tavalla voisi käyttää vihoviimeiset siirtokuvat kustakin pakkauksesta. Ne meinaavat aina jäädä pyörimään.

  Pikkuhelistin: lintu on Jenni Bowlinin siirtokuva-arkista. Myös October Afternoonilla on aika kivoja siirtokuvalintuja.. :)

  VastaaPoista
 4. Oho!
  Uskomatonta, että tarttuvat kyniinkin noin hyvin. :o
  Huippuhyvä idea!

  VastaaPoista