tiistai 24. maaliskuuta 2009

Tukholmaan?

Huomasin, että Tukholmassa järjestetään scrapbooking-tapahtuma 25.-26. huhtikuuta. En ole vielä edes kysynyt, mahtuuko tapahtumaan mukaan, mutta alustavasti: lähtisikö joku mukaan, jos innostuisin?

Jos tapahtuma on jo täynnä, Tukholmaan voisi lähteä ihan muuten vaan, jos varaisimme laivan kokoushuoneen skräppäämistä varten. Ja Tukholmassa toki voisi täydentää tarvikevarastoja. :)

6 kommenttia:

 1. Mie lähtisin mutta tuo viikonloppu on jo varattu, harmi. Olisi tosi kiva lähteä katsastamaan Tukholman kauppoja ja sitten scräpätä laivalla.

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Kalenterissa vaan on jo muuta, niin ei voi edes suunnitella lähtevänsä mukaan. Hö.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ois ihana lähteä. Tulee vaan niin pirun kalliiksi täältä pohjosesta tulla, et pitäis osata varautua rahallisesti vähän aikasemmin.. :)

  VastaaPoista
 4. siis minen skräppää (voisin kokeilla) mutta, kuulostaa kuitenkin houkuttelevalle! Joo voisin oikeesti harkita!

  VastaaPoista
 5. Pahasti vaikuttaa siltä, että tapahtuma on liian pian.

  Selvisi kuitenkin, että se järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Loppusyksyn tapahtumaan voisi ihan oikeasti yrittää lähteä, toivottavasti silloin joku ehtii mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Tukholmasa on myös Syfestival-tapahtuma (www.syfestivalen.se) nyt 3-5.4. Siellä on myös skräppaukseen erikoistuineita liikkeitä mukana myymässä, ajattelin käydä sillon perjantaina katsastamassa valikoiman. Mutta jos syksyllä on intoa Tukholman reissuun niin minäkin voisin hypätä kyytiin täältä saarelta.

  VastaaPoista