keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Numeroinspiroituminen


Tämän viikon Inspiroidu-haaste pyysi toistamaan jotain tiettyä numeroa. En oikein keksinyt, mitä olisin tehnyt, joten skräppäsin askartelutarvikkeiden järjestämisestä eli aiheesta, jota olen miettinyt paljon viime aikoina.

Lopputulokseen en ole erityisen tyytyväinen, mutta tulipa kokeiltua monogrammileimasimen käyttöä tekstilappujen tekemiseen (se oli kivaa!) ja "pitsipaperin" kiinnittämistä haaraniiteillä. Ja pääsin leikkimään uusilla Jenni Bowlinin tuotteilla. :) Eli, kuten Tampereella monta kertaa sanoin, ei se lopputulos vaan se prosessi. Ja oho, kulmanpyöristäjäni on siis kuuluisuus. :)

Askartelutarvikkeiden järjestäminen on muuten saanut ainakin minut tarttumaan tarvikkeisiin, jotka ovat meinanneet unohtua eli suosittelen lämpimästi. Tuo dominonmuotoinen numerotarra on lähes vintage-esine, sillä se on yksi ensimmäisistä scrapbooking-tarvikkeista, joihin aikoinaan törmäsin.

Ai niin, arvontaan ehtii vielä osallistua.


Tarvikkeet:

Taustapaperi SEI, vaaleanruskea paperi Jenni Bowlin, kuviopaperi October Afternoon, "pitsipaperi" KI Memories. Valkoinen ja vaaleanpunainen paperisuikale oman askartelukaapin uumenista samoin kuin nauha ja haaraniitit. Numerot vähän sieltä sun täältä. Pahviympyrä ja nappi Jenni Bowlin. Ympyräleimasin JustRite Monogram Stamper. Käytetty myös sinistä ja vihreää akryylimaalia sekä erivärisiä musteita.

5 kommenttia:

 1. Voi että, miten sä saat näin paljon eri värejä sopimaan yhteen! Ihastelen lähes kadehtivana mutta luottavaisena: ehkä harjoittelu tekee minustakin aikanaan mestarin... tai edes kisällin :)

  VastaaPoista
 2. Siis kaikki kunnia piparireunaa osaavalle kulmanpyöristäjälle! Siihen ei kaikki pysty! =)

  Mun mielestä sivussa on hauska teema ja toteutus! Mulla on myös listalla tuo pitsipaperin kiinnittäminen haaraniiteillä... Ehkäpä lauantaina!?

  VastaaPoista
 3. Kiva sivu. Mukavia pieniä yksityiskohtia joita yritin tihrustella :)

  VastaaPoista
 4. Hauska! Noi monogrammileimapyörylät on hienoja! Ja minua ihastutti tuo pieni pyörylä, jossa näkyy ihan kuin karkki. Mikäs se on? (Vai oonko vaan tyhmä enkä tajua jotain itsestäänselvää asiaa?)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoista :)

  Ommu: en ole varma, mitä pyörylää tarkoitat, mutta olisiko tuo Jenni Bowlinin chipboardnappi, jossa on kimaltava nauha solmussa? Vai mikä pyörylä?

  VastaaPoista