torstai 19. helmikuuta 2009

Ennakkomainontaa Kirkkonummelle tuleville: kirppis


Emmo ehdotti aikaisemmin, että Kirkkonummen scrapbooking-kokoontumisessa olisi myös epävirallinen "kirppisosuus" eli toisimme kaikki paikalle sellaisia tarvikkeita, jotka olemme valmiita myymään tai vaihtamaan. Askartelutavaroiden siivousprojektin yhteydessä olen laittanut syrjään paljon sellaista, jonka haluaisin laittaa kiertoon. Toivottavasti muutkin tuovat jotain myytävää/vaihdettavaa, jotta en yksinäni valloita ylimääräisillä tavaroilla jotain pöytää...

Tässä ennakkomainoksena, ensin myytävät, lopuksi kaikki muu.

Musta, valkoinen ja "lumihiutaleen värinen" eli kimaltavan valkoinen kohojauhe. Näkyvät tuossa ylhäällä, tässä tietoja yhdestä. Kutakin kokeiltu kerran tai kaksi. Hintapyyntö 2,5 e / kpl.

Leimasintyyny kohojauheelle eli embossaukseen. Näkyy alemmassa kuvassa keskellä. Käytetty max. 10 kertaa. Hintapyyntö 2,5 e.


Sitten painavin tavara: Making Memoriesin Grommet tool eli työkalu metallisten vahvisterenkaitten asettamiseen. Käytetty, mutta hyväkuntoinen ja täysin käyttökelpoinen. Mukaan saa työkaluun kuuluvan alustan ja sekalaisen kasan grommetteja, jotka näkyvät kuvassa. Hintapyyntö (sis. kaiken mainitun) 9 euroa.

Derwentin Colorsoft-kynät, 12 kappaleen pakkaus. Kokeiltu kerran tai pari. Hintapyyntö 6 euroa.

Cosmo Cricketin chipboardlevyt, joissa on aakkosia. Avaamaton pakkaus. Hintapyyntö 5 euroa.

Lisäksi tuon myyntiin pari scrapbooking- ja korttiaskartelulehteä, niitä en ole vielä ehtinyt kasaamaan. Ja Pink Paisleen aakkostarrat (hintapyyntö 2 e). Sekä sekalaisen kasan 7 Gypsiesin tekstilappuja, jotka näkyvät Derwentin kynien vieressä. Ja jonkun verran 6*6 tuumakoon papereita.

Ja sitten vielä sekalainen joukko sellaista, jonka saa ottaa ilmaiseksi tai vaihtaa johonkin. Näistä alimman kuvan tavaroista puuttuu esim. yksi tarroista tai kirjainsetistä saattaa puuttua yksittäisiä aakkosia. Siksi en tahdo niistä rahaa. Tässä:


Toivottavasti mahdollisimman moni näistä tarvikkeista löytää lauantaina uuden kodin. Kävin tarvikkeeni läpi sillä mielellä, että luovun siitä, mitä en oikeasti käytä. Minulla ei ole kuumailmapuhallinta ja leivänpaahtimen kanssa embossaus ei loppujen lopuksi ole kovin kivaa. Grommet tool on ollut viime aikoina niin vähän käytössä, että sen on löydettävä uusi koti. Chipboardlevyt ja Pink Paisleen aakkoset eivät vain ole löytäneet käyttöä. Eli näiden on aika tehdä tilaa muulle. :)

Nämä ovat monet hankalan mallisia tai painavia eli en haluaisi näitä postittaa, postikulut painaville esineille myös nostaisivat hintaa liikaa. Lauantain tapaamisesta siis löytyvät.

8 kommenttia:

 1. Kiva että olet löytänyt noin paljon "turhaa" tavaraa valikoimistasi!

  Kuulostaa hyvälle. Tarkoitus on ja yritän sen kyllä toteuttaa että tuon myös vaihdettavaa/myytävää tavaraa ja joku muukin oli niin tekemässä eli et tule olemaan yksin.

  Sun valikoimistasi aloin heti kuolata grommet toolin perään... =)

  VastaaPoista
 2. Saanko varata chipboard-aakkoset?

  VastaaPoista
 3. Chipboard-aakkoset varattu Pia K:lle.

  Ja Pian blogin huopakukkasia ihastellessani muistin sen, minkä unohdin kokonaan kirjoittaa eli oman puutelistani. Eli jos jollain Kirkkonummelle tulijalla on tarpeettomana jotain seuraavista, tuokaa ihmeessä, ostaisin mielelläni
  - Making Memoriesin akryylimaaleja
  - askarteluhuopaa eri sävyissä
  - Cat's eye-mustetyynyjä

  Ylimääräiset akryylimaalit kiertoon :)

  VastaaPoista
 4. Ja kröhm, Pia K:n blogia lukiessani toivelistani senkun kasvoi eli jos joku haluaa myydä ylimääräisen page distresserin (sellaisen vaaleanpunaisen lätkän tai Tim Holtzin) tai pienen määrän Robin's Nest -koristeita, niistäkin olen kiinnostunut.

  Ollaan me hulluja juu. ;) Mutta onneksi skräppääjäseurassa saa intoilla tarvikkeista ilman, että muut ihmettelevät :)

  VastaaPoista
 5. No ihan hulluja... taisin muuten seurata sua Kettukuun Päivin blogiin ja sieltä taas tänne :) Koitan tästä vähitellen sulkea näitä välilehtiä ja suoriutua yöpuulle.

  VastaaPoista
 6. Kuten rakas Isäni aina sanoo: Hullu saa olla, muttei tyhmä! =)

  Itse olisin kiinnostunut tuosta mustasta kohopulverista, että jos siihen saa varauksen...? =)

  Täytyy kaivella kaappeja ja valkata tavaroita, joista raaskii luopua...
  Itse ajattelin ainakin nauhoja ottaa mukaan vaihtareiksi.

  VastaaPoista
 7. laitoin sulle vähän mailia työosoitteeseen, mahdatko olla lomalla tällä viikolla. kivoja juttuja sulla tulossa myyntiin! yritän käydä läpi omat varastoni täällä, mutta suomeen tullessani jätin tietty kaikki tarpeettomat askartelujuttuni saksaan!

  VastaaPoista
 8. Musta kohopulveri varattu Veeruliirulle.

  Lintsi: viestisi tuli perille ja vastasin jo. Olisinpa lomalla! :) Ja en ole siis perustamassa kauppaa :)

  VastaaPoista