lauantai 14. helmikuuta 2009

Nukketeatteri pikkuisille


Jokin aikaa sitten koristelin pillejä käyttäen väritettyjä leimasinkuvia. Ne selvisivät käytöstä yllättävän vähillä vaurioilla, joten nappasin pilleistä kuvat talteen odottamaan mahdollista uutta käyttötarkoitusta.

Kantaessani pahviroskia roskikseen poimin yhden pahvisen kuoren askartelukäyttöön. Siinä oli alunperin tullut valokuvia. Varmaan monelta muultakin skräppääjältä löytyy vastaavia kuoria. :) Leikkasin pahvikuoreen nelikulmaisen aukon, ja päällystin kuoren kuviopaperilla.

Sitten nappasin keittiöstä muutaman puisen grillitikun ja kiinnitin leimasinkuvat niihin. Ja tadaa, nukketeatteri on valmis. Taidan mennä lisäämään tähän vielä esiripun tyllistä.

Mukavaa ystävänpäivää, isoille ja pienille.

5 kommenttia:

 1. taas kiva idea sulta! Noi leimat on aikas ihania, kenen valmistajan ne on? Niin ja piti kysymäni myös, että millä värittelet kuvasi, tosi kaunista jälkeä!

  VastaaPoista
 2. Ninarsku: lampaan leimasinkuvan olen saanut joskus jossain vaihdossa, sen valmistajaa en tiedä. Muut ovat Starving Artistsin. Käytän Promarker-tusseja ja viimeistelyyn joskus liituväriä. Värittämistyylejä on monenlaisia, olen itse tykästynyt tähän :) Jos haluat, voin ottaa nämä leimasimet Kirkkonummelle mukaan, niin voit leimailla näitä varastoon

  VastaaPoista
 3. Tyllistä tehty esirippu kruunais kyllä tuon koko komeuden. Ihana idea :)

  VastaaPoista
 4. aivan ihana idea!!! Voi että näyttää kivalta! Lammas on Penny Black leimasin.quo

  VastaaPoista