perjantai 13. helmikuuta 2009

Inspiroituminen viime tipassa


Kiireisen työviikon ja Inspiroidu-haasteen "teknisyyden" takia osallistuminen meinasi melkein jäädä väliin. En tulosta valokuvia (meillä ei ole tällä hetkellä edes printteriä), joten tiesin joutuvani käyttämään kopiokonetta. Valokuvien kopioimiseen löytyi aikaa vasta torstaina.

Loistava haaste siinä mielessä, että tällaista en muuten olisi tullut kokeilleeksi! Kiitos, siis. :)

Tarvikkeet:

Taustapaperi, tylli ja lanka Bazzill, ruskea paperi SEI. Aakkostarrat American Crafts, raidallinen lappu Elle's Studio. Huopa Creative Imaginations. Kuviollinen paperi Sassafrass Lassin? Kuviollisesta paperista leikattu myös moottoripyöräkoriste, joka kiinnitetty kohotarroilla K & Companyn pahviseen tagiin. Käytetty myös lilaa ja punaista liituväriä. Kalenterinmuotoinen tekstilappu 7 Gypsies. Tähän settiin kuuluvia erilaisia tekstilappuja on minulla useita ylimääräisiä, otan ne mukaan Kirkkonummen tapaamiseen, jos vaikka löytäisivät uuden kodin. Laitan niistä ja muusta ylimääräisestä kuvan ensi viikon alussa.

6 kommenttia:

 1. Hih, mummu mokoma on mennyt tekemään pahojaan :D Suloinen sivu, sai hymyilemään.

  VastaaPoista
 2. on kyllä jotenkin tosi tuttu juttu, mutta onneksi meillä vielä kelpaa kun sanon ettei ole yhtään kolikkoa..
  hyvin käytetty monistuskonetta jakalenteri-journaling oli hienosti keksitty!

  VastaaPoista
 3. hihii! Hauska aihe!! ja kivan pirtsakka sivu :). Minua haluttaisi kovasti skräpätä, mutta ei ole yhtään hyvää valokuvaa.. plääääh!

  VastaaPoista
 4. Hihih, miten hauska! :D
  Tykkään kans tosta kalenteri-journalingista, sopii hauskasti tähän :)

  VastaaPoista
 5. Kiva sivu, mutta huomioni kiintyi ennen kaikkea siihen, miten hyväätarkoittavat isovanhemmat aina saavat harmia aikaan...niin tuttua!!!

  VastaaPoista
 6. Niin, me isovanhemmat kyllä tosiaan useimmiten tarkoitetaan hyvää. Sivu huvitti, ja minäkin tykkäsin kovasti tuosta kalenterijournalingista.

  VastaaPoista